A&E Trading neemt deel aan de ESEF 2020

Dit bericht is ook beschikbaar in: English (Engels)

A&E Trading neemt deel aan de ESEF 2020

17/4/2019


Van 17 t/m 20 maart 2020 staat A&E Trading b.v. op de ESEF

ESEF is dé vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens per twee jaar komen OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar ESEF toe om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen, kennis te delen en investeringen te doen.
ESEF biedt de (maak)industrie een centraal en interactief platform waar alle noviteiten aanwezig zijn. Hier wordt kennis overgedragen, genetwerkt en nieuwe contacten gelegd. Bezoekers worden geïnspireerd en geïnformeerd en mogen daarom een bezoek aan ESEF niet overslaan!

Gelijktijdig met de Techni-Show

De ESEF vindt plaats gelijktijdig met de Techni-Show. Dit is veruit de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. Het vormt een uitstekend aanvulling op het aanbod van de ESEF. Samen tonen de beurzen de alternatieven op dé vraag van de maakindustrie: ‘Doe ik het zelf of laat ik het doen?’. ​

Scroll naar boven