C2-PROG / EM-236 Interface Unit

C2-PROG / EM-236 Interface Unit

14/6/2018


Kenmerken

  • Nauwkeurige en eenvoudige aanpassingen
  • Goede herhalings instellingsmogelijkheid
  • Bespaart ruimte in producten
  • Geeft economisch voordeel
  • Zorgt voor dynamisch monitoren
  • Makkelijk te gebruikenC2-PROG/EM-236 Interface unit is gemaakt voor het aanpassen en kopiëren van instellingen van C2-stuurprogramma’s (o.a. C2-20, C2-30) en voor het monitoren van dynamische waarden tijdens gebruik.
C2-PROG/EM-236 maakt het zoeken mogelijk naar de juiste instellingen en aanpassingen voor de applicatie en daarna kunnen deze instellingen betrouwbaar in andere eenheden worden geladen. C2-PROG/EM-236 is handig in instrumentatie en ook een eenvoudige tool in productie.

Het gebruik in het kort:
Nadat de besturingsprint (C2-20, C2-30) is ingeschakeld, wordt de kabel van de C2-PROG/EM-236 met de rode “Micro Match”-connector aangesloten op de besturingsprint. Het display van de interface unit wordt geactiveerd en na enkele aankondigingen is het gereed om parameters van het doelstuurprogramma te laden (Load&Edit) en als het nodig is om te bewerken. De waarden kunnen worden gewijzigd met de knoppen + en -. Dan kunnen de parameters worden opgeslagen door 2 seconden te drukken op de knop “2sec.save.”. Als de werking van de besturingsprint in orde is kan de rode connector worden aangesloten op de volgende besturingsprint en met een druk op de knop “Copy to device” worden dezelfde parameters geladen naar de volgende besturingsprint en naar evenzoveel eenheden als de gebruiker wenst.

​Download de datasheet hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven