DYNAMIC MOTION Systeem – Logicdata

DYNAMIC MOTION systeem

op basis van BLDC-motoren.


DYNAMIC van naam, dynamic van oorsprong

Het DYNAMIC MOTION system by LOGICDATA vertegenwoordigt een krachtige sprong voorwaarts in de toekomst van in hoogte verstelbare werkplekken, die door de grenzen van de voorhoede van intelligent regelbaar meubilairontwerp knallen. DYNAMIC MOTION is niet alleen een naam: het is een filosofie die ons opwindt, die ons inspireert en die ons ertoe brengt om beweging en beweging naar uw producten te brengen met kracht en precisie. De vier belangrijkste pijlers van de DYNAMIC MOTION-filosofie kunnen als volgt worden gedefinieerd:

INTELLIGENTIE. – A STATE OF MIND.

Het is wat je niet ziet dat het verschil maakt. De DYNAMIC MOTION aandrijvingen, geïntegreerde besturingseenheden elimineren tegelijkertijd de behoefte de externe besturingen en verhogen de reactiesnelheid aanzienlijk, waardoor het systeem nog beter loopt.

INTUÏTIEF. SCHOONHEID DOOR EENVOUD.

Buitengewoon gemakkelijk gemaakt. Met het Plug & Play-verbindingsconcept zorgt het DYNAMIC MOTION-systeem voor eenvoudige montage en montagefouten worden vermeden. Waarom moet het op de moeilijk manier?

MODULARITEIT. VRIJHEID DOOR FLEXIBILITEIT.

Van traditionele 1-poots, 2-poots en 3-poot tafelsystemen, tot de meer uitgestrekte tafel- en vergadertafeltoepassingen, het DYNAMIC MOTION-systeem biedt volledige vrijheid van ontwerp – altijd en overal.

KOSTENEFFICIËNTIE. TAFELS OMHOOG – PRIJS OMLAAG.

Het vereenvoudigde ontwerp van het DYNAMIC MOTION-systeem betekent dat componenten nodig zijn voor montage en bediening. Het resultaat: maximale waarde zonder compromissen ten aanzien van prestaties, betrouwbaarheid of veiligheid.

Products

DMD660
DMUI-touch-C-FX-LD
DMD500
DMUI-touch-B-UD-LD
DMG90
DMP240
DMUI-EASY2move
DMP360
Scroll naar boven