ESEF Maakindustrie 2020 wordt verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020

ESEF Maakindustrie 2020 wordt verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020

03/03/2020


ESEF Maakindustrie is het toonaangevende platform voor slimme maakoplossingen. Nergens in de Benelux staat zo’n groot collectief van toeleveranciers met hun innovatieve maakoplossingen.

In verband met het coronavirus is de afgelopen dagen intensief overleg geweest tussen de Jaarbeurs/ESEF Maakindustrie en meerdere stakeholders over de komende editie, die plaatsvindt van 17 tot en met 20 maart 2020.

Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de ESEF Maakindustrie te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. Er is hierover veelvuldig contact geweest met de stakeholders.

Vastgesteld is dat vanwege de annuleringen de ESEF Maakindustrie de komende editie in maart niet aan haar kernwaardes kan voldoen. Daarom is, na zorgvuldige afweging, besloten dat de komende editie van de ESEF Maakindustrie wordt verplaatst. De nieuwe datum is bepaald samen met de TechniShow/ FPT-Vimag op dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september 2020 in Utrecht.

Scroll naar boven