Gasveer verstelbare tafelonderstellen

FlexiLift, Educate, HoFF KET

07/02/2020


Flexilift

Dit frame is een schot in de roos! De innovatieve FlexiLift past zich snel, stil en soepel aan ergonomische eisen aan en biedt tegelijkertijd een hoge efficiëntie in het dagelijks leven op kantoor. Dankzij de innovatieve speciale gasdrukopslagtechnologie kan het laadvermogen van het bureau voor het eerst variabel worden gewijzigd. Maximale flexibiliteit, waardoor later ook partities, akoestische elementen en computerhouders kunnen worden geïnstalleerd.

FlexiLift

Als een pneumatisch tafelonderstel heeft de FlexiLift geen stroom nodig. Jaarlijks onderhoud, zoals wettelijk vereist voor elektrische frames, is niet nodig. Het extreem lage opslag- en transportvolume helpt FlexiLift ook om volledig te voldoen aan alle milieu-eisen van onze tijd.

Klik hier voor meer informatie.


Educate (school)tafelonderstel

Met één beweging van tafel naar bureau. In overeenstemming met de overtuiging dat vroeg oefenen de manier is om succes te garanderen, heeft Kesseböhmer een speciale reeks frames voor studenten ontwikkeld die zowel op scholen als in kinderkamers kunnen worden gebruikt om ergonomisch werken mogelijk te maken – het EDUCATE studentenbureauframe.

Educate

De geïntegreerde gasdrukveer maakt het mogelijk om in een oogwenk een optimale werkhoogte te configureren; zittend en/of staand. Speciale aandacht werd besteed aan een extreem robuust ontwerp en uitzonderlijke stabiliteit, om de uitdagende eisen van het schoolleven te weerstaan. Vooral handig voor groepswerk: de frames zijn aan één zijde voorzien van wielen, zodat ze snel en gemakkelijk kunnen worden verplaatst.

Klik hier voor meer informatie.


HoFF KET

Multifunctionele ruimtes hebben veelzijdige meubels nodig. Het innovatieve HoFF KET tafelonderstel doet dit met gemak. Traploos instelbaar via gasdrukveer, past zich binnen enkele seconden aan ergonomische eisen aan en heeft ook een opvouwbaar tafelblad. Het speciale ontwerp zorgt voor een synchrone aanpassing van beide kolommen, zelfs in het geval van druk buiten het midden. Een add-on waarmee de individuele functies snel kunnen worden getransformeerd: een groepswerktafel kan in een oogwenk worden omgezet in een whiteboard door het tafelblad op te vouwen.

HoFF KET

Met een enkele beweging van de ontgrendelingshendel worden de veiligheidsbouten op de twee kolommen tegelijkertijd ontgrendeld en kan het tafelblad 90 ° in een verticale positie worden gevouwen en op zijn plaats worden vergrendeld dankzij magnetische vergrendeling. Zodra de vergadering voorbij is, kunnen de tafels worden opgeruimd om ruimte te besparen.

Klik hier voor meer informatie.

Scroll naar boven