Grüttner Systems

Grüttner Systems

Grüttner Systems, vertegenwoordigd door A&E Trading b.v. in de Benelux, staat al decennia lang voor precisie in het gebied van de instelbare geleidingssystemen zoals o.a. elektrisch verstelbare zit-sta tafels (Flex4Work), werkplekken, (slinger verstelbare) hoog-laag tafels, enz.

​Het moderne machinepark is uitgerust met de nieuwste technologie (laser, lasrobots, automatische poederlak, meetmachine) en maakt het mogelijk om aan de steeds toenemende kwaliteitseisen te voldoen.

Zowel grote series als individuele oplossingen voor introductie in de massaproductie zijn met het Grüttner team op kosten effectieve wijze, flexibel en efficiënt te implementeren.

Onze klanten zijn afnemers van producten op gebied van kantoormeubilair, revalidatie, sport, medische applicaties en de schoolmeubelfabrikanten evenals vele bedrijven in de industrie.​

Hoekopstellingen

A&E Trading b.v. biedt u de totaaloplossing
Het ontwerpen van een ergonomische werkplek met (elektrisch) verstelbaar werkblad verhoogt de productiviteit van werknemers. Het vermindert ook gezondheidsproblemen gerelateerd aan niet gezonde zithoudingen. Werknemers zijn meer alert gedurende de werkdag als gevolg van de toegenomen flexibiliteit en comfort met behulp van in hoogte verstelbare bureaus.

Vergadertafel zit-sta

Ergonomische hoogte verstelbare frames voor kantoor, institutionele en industriële omgevingen.
A&E Trading b.v. biedt een scala aan innovatieve, ergonomische werkplek oplossingen met de componenten van Grüttner Systems. Alle benodigde onderdelen zijn opgenomen in elke set, inclusief hefkolommen, bedieningen, besturingen en software, bedrading en framedelen. Deze frames zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren met verschillende stijlen van kolommen en optionele accessoires om de ervaring van uw klant te verbeteren.


Nieuws over Grüttner Systems

We zijn er voor u

12-01-2021
Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie.
Bekijk nieuwsbericht

LOGIClink, hoe en wat?

18-09-2019
De LOGIClink is een verbindingshub voor de verstelbare tafels. Er zijn drie uitvoeringen, de PERSONAL LITE, de PERSONAL STANDARD en de CORPORATE uitvoering.
Bekijk nieuwsbericht

Zit-Sta vergadertafels en hoekopstellingen

14-03-2018
Wilt u ook staand vergaderen of wilt u een zit-sta hoekbureau? A&E biedt u de mogelijkheid om dit te creëren. Op bovenstaande afbeeldingen ziet u reeds gerealiseerde projecten waarbij het mogelijk is om het tafelblad te bewegen tussen 65 – 130 cm hoogte. Op deze manier voldoet u aan…
Bekijk nieuwsbericht
© A&E Trading b.v. 2023
Ontwikkeld door Convident