Kesseböhmer Ergonomietechnik

Kesseböhmer Ergonomietechnik

Kesseböhmer Ergonomietechnik is met meer dan 120 medewerkers in Weilheim / Teck gespecialiseerd in ergonomische technologie. Als het gaat om de productie van speciale systeemcomponenten voor de meubelindustrie, heeft de  groep van Kesseböhmer bedrijven een leidende positie in de wereld.

Op basis van bevindingen uit de humane wetenschappen en technologie, is de ergonomie gebruikt voor het bijeen brengen van alle feiten voor het verbeteren van de omstandigheden van de werkende bevolking.

In samenwerking met bekende merknaam fabrikanten van high-tech meubelsystemen, worden nieuwe concepten op basis van ergonomische aspecten ontwikkeld.


Nieuws over Kesseböhmer Ergonomietechnik

Zwaar werk vereist een professionele aanpak.

21-06-2021
De TM262 is niet alleen een slimme maar bovenal een zeer sterke oplossing op industrieel gebied. Met een traploze hoogteverstelling en maximale stabiliteit met een draagvermogen tot 400kg, wordt zowel de productiviteit als de persoonlijke gezondheid naar een hoger niveau gebracht.
Bekijk nieuwsbericht

We zijn er voor u

12-01-2021
Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie.
Bekijk nieuwsbericht
© A&E Trading b.v. 2023
Ontwikkeld door Convident