Kesseböhmer Ergonomietechnik


Kesseböhmer Ergonomietechnik

Kesseböhmer Ergonomietechnik is met meer dan 120 medewerkers in Weilheim / Teck gespecialiseerd in ergonomische technologie. Als het gaat om de productie van speciale systeemcomponenten voor de meubelindustrie, heeft de  groep van Kesseböhmer bedrijven een leidende positie in de wereld.

Op basis van bevindingen uit de humane wetenschappen en technologie, is de ergonomie gebruikt voor het bijeen brengen van alle feiten voor het verbeteren van de omstandigheden van de werkende bevolking.

In samenwerking met bekende merknaam fabrikanten van high-tech meubelsystemen, worden nieuwe concepten op basis van ergonomische aspecten ontwikkeld.


Nieuws over Kesseböhmer Ergonomietechnik

Zelf montagetafels maken?

09-06-2020
Zoek je een compleet pakket om je eigen montagetafel te maken? 09/06/2020 We hebben nu een drietal pakketten samengesteld. De totale belasting varieert van 200 kg. tot 600 kg. Je hebt keuze uit twee uitvoeringen als het gaat om een verstelbereik, namelijk 350mm of 450mm. Wat de set nu…
Bekijk nieuwsbericht

TM262 – Werk/ Montagetafel

20-03-2017
Assemblage en productie zijn bijzonder belastend voor de wervelkolom en de rug. Hoogte verstelbaarheid, stabiliteit en flexibiliteit zorgen ervoor dat u en uw team het hoogste niveau in efficiency en gezondheid houden. De werkhoogte van deze elektrisch verstelbare tafel ligt tussen de 72 – 112 cm. De werktafel is…
Bekijk nieuwsbericht
© A&E Trading b.v. 2020
Ontwikkeld door Convident