LOGICflex | elektrische onderstellen

LOGICflex | Elektrisch verstelbare onderstellen

De LOGICflex-familie is een verzameling hoogwaardige verstelbare onderstellen voor op kantoor en thuiskantoor, aangedreven door de DYNAMIC MOTION-technologie van LOGICDATA.  Of u nu op kantoor bent of thuis werkt, elk LOGICflex onderstel past moeiteloos in uw nieuwe werkomgeving.


DE PERFECTE TECHNOLOGIE
De bewegingstechnologie die de LOGICflex-familie aandrijft, garandeert een soepele, krachtige instelbare ervaring. Met borstelloze motoren en geïntegreerde sensoren in elke kolom garanderen we een stille beweging met ultieme systeembescherming.


HET PERFECTE ENSEMBLE
De uitstekende ontwerpen geven een subtiele, casual en toch stijlvolle look aan de ongeëvenaarde kracht binnenin. Kies uit vierkante, rechthoekige, ronde of afgeronde kolomontwerpen in verschillende kleuren om uw tafel uw eigen te maken. Zonder zichtbare schroeven, open buizen of zichtbare bevestigingspunten.


STILLE MOTORTECHNOLOGIE
De mechatronische systemen die de soepele, stille beweging van elk LOGICflex-frame mogelijk maken, behoren tot de meest futuristische en technologisch geavanceerde systemen die ooit in een reeks verstelbare meubels zijn gemonteerd.


ALLROUND BESCHERMING
Intelligent System Protection (ISP) minimaliseert systeemschade. LOGICisp verhoogt de norm door het gebruik van actuator-geïntegreerde sensoren in elke tafelpoot, in plaats van een enkele, centrale sensor. Het gedistribueerde model zorgt voor een grotere gevoeligheid bij verticale bewegingen en kan botsingen effectief herkennen.


KOSTEN EFFICIENTIE
Het vereenvoudigde ontwerp van het DYNAMIC MOTION-systeem betekent dat er minder componenten nodig zijn voor montage en bediening: maximale waarde zonder concessies te doen aan prestaties, betrouwbaarheid of veiligheid.


EENVOUDIGE MONTAGE
Van start tot finish in zeven eenvoudige stappen, het uitpak- en montageproces van LOGIGflex kan niet soepeler. Elk frame is ontworpen om in een mum van tijd en met een minimum aan gedoe te worden gemonteerd. Geen extra gereedschap nodig!


MODERNE VORMEN
Elk LOGICflex-frame is ontworpen om indruk te maken: een uniek vervaardigd product dat zich onderscheidt van de massa zonder zichtbare schroeven, open buizen of zichtbare bevestigingspunten. Het unieke kolomontwerp geeft een subtiele, casual en toch stijlvolle uitstraling aan de ongeëvenaarde kracht binnenin.


STANDAARD KLEUREN
De drie standaard kleuren bieden volop keuze voor de afwerkingsstijl van het verstelbare frame, waarmee u er gemakkelijk voor kan zorgen dat uw klanten tevreden zijn met een product dat direct aansluit bij hun smaak.


Wilt u meer informatie of wilt u producten bij ons bestellen? Neem dan contact met ons op. 

Scroll naar boven