Maatwerk voor land- en bosbouw

Maatwerk voor land- en bosbouw

Met ruim 80.000 boeren en tuinders in Nederland, is de landbouw een hele belangrijke sector. Voor het bewerken van alle akkervelden, boomgaarden en andere velden is vaak specialistisch materiaal ontwikkeld om het werken makkelijker te maken. Echter niet elke sector kan met dezelfde machines opereren, maatwerk is dan noodzakelijk.

Maatwerk betekent een perfect passende oplossing binnen elektrische in-line aandrijvingen voor uw toepassing, en wij helpen u graag bij uw projecten. Stel je de mogelijkheden eens voor…

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw vereisten voor de actuator oplossing voor uw toepassing te delen en te bespreken.

Op dit moment zijn Concens en Schumo twee leveranciers die het beste maatwerk producten kunnen leveren.

Enkele voorbeelden :

  • Openen van kleppen
  • In hoogte verstellen van (interne) transportbanden
  • Kantelen van delen in de constructie
  • Aanpassen draaihoek van de sproeiers en/of sproei armen
  • In hoogte verstellen van sproei armen

Natuurlijk omvat de land- en bosbouw veel meer mogelijkheden waarin onze producten ingezet kunnen worden. Denk aan speciale grasmaaimachines voor schuine hellingen, sproei installaties voor boomgaarden in de fruitteelt tot zelfs golfballen die opgeruimd moeten worden. Er zijn tal van mogelijkheden.

Onze sweet spot

Maatwerk is onze sweet spot en we werken graag met u samen aan uw projecten, waar speciaal ontworpen elektrische actuatoroplossingen vereist zijn.

UW TOEPASSING…UW ONTWERP!

Heeft u speciale eisen aan het materiaal waarvan uw actuator gemaakt moet zijn? We zijn blij om te horen wat u in gedachten heeft en ons vakkundige team zal er alles aan doen om u te helpen.

Sommige toepassingen hebben behoefte aan extra roestbescherming en dit kan worden opgelost door het staal voor de actuator elektrolytisch te verzinken.

Als uw applicatie een Titanium legering vereist, informeer ons dan over de specials voor de omgeving waar uw applicatie van toepassing is.

Misschien kan een 3D-print een oplossing zijn die voor u werkt.

Scroll naar boven