Agro & Food

Agro & Food

Merk
Producttype

"Good service & delivery"

Agro & Food

De sector Agro & Food heeft te maken met een aantal flinke uitdagingen. Naast de groeiende vraag naar voedsel, vereisen ook duurzaamheid, veiligheid en gezondheid steeds meer aandacht. Met de componenten van A&E Trading kiest u voor meer efficiëntie, minder verspilling en gezonde werkomstandigheden.

Duurzamer produceren

Door schaarser wordende grondstoffen en klimaatveranderingen, is een duurzaam productiesysteem belangrijker dan ooit. Er wordt constant gezocht naar manieren om efficiënter te werken en minder product te verliezen. A&E Trading levert talloze technische onderdelen die dit mogelijk maken. Zo kunnen (landbouw)machines met behulp van onze actuators nauwkeurig en snel hun taken uitvoeren. Sproeimachines kunt u bijvoorbeeld heel precies afstellen. Hierdoor is er minder verspilling en neemt de productiesnelheid toe.

Daarnaast zijn elektrische actuators onderhoudsarm en verbruiken zij minder energie. Zeker in combinatie met onze slimme besturingssystemen, bent u verzekerd van een energiebesparende oplossing. De aandrijvingssnelheid wordt constant gehouden en onderdelen slijten minder snel. Machines hebben daardoor een langere gebruiksduur en vragen minder onderhoud.

Optimale ergonomie in Agro & Food

Er is steeds meer aandacht voor ergonomische werkplekken, ook in de sector Agro & Food. Door werkplekken aanpasbaar te maken, kunnen medewerkers zo comfortabel en veilig mogelijk werken. Onder meer onze gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en hefzuilen maken volledige personalisatie mogelijk. Dit leidt tot minder gezondheidsklachten en minder uitval onder werknemers.

Dierenwelzijn en een gezond werkklimaat

Met de componenten van A&E Trading kunnen de leefomstandigheden in veestallen optimaal worden geregeld. Zo dragen onze actuators en DC-motoren bij aan een goede ventilatie en een uitstekend binnenklimaat. Zowel voor de dieren als de medewerkers waarborgen we op die manier een gezonde omgeving.

Daarnaast worden onze producten onder meer gebruikt voor het automatiseren van voedersystemen. Dankzij intelligente aansturing worden de voerhoeveelheden juist afgesteld. Actuators ondersteunen vervolgens bij het doorlaten van voederstromen. Dit levert u meer continuïteit en minder verspilling op.

Contact over aandrijftechniek voor Agro & Food

Wilt u ook duurzamer gaan werken, met meer aandacht voor welzijn en ergonomie? Wij vertellen graag in een (vrijblijvend) persoonlijk gesprek wat we voor u kunnen betekenen.

In het overzicht hieronder kunt u alvast ons assortiment voor de branche Agro & Food verkennen.

Scroll naar boven