Engineering

Merk
Producttype

"Good service & delivery"

Engineering

Engineering speelt vandaag de dag een enorm belangrijke rol in de moderne technologie. Dit vraagt om veelzijdige, innovatieve onderdelen die alle uitdagingen aankunnen. A&E Trading levert verschillende componenten die ondersteunen bij de constructie van talloze producten en systemen. Zo kunt u blijven ontwikkelen, innoveren en verbeteren.

Krachtige en ‘slimme’ actuators en DC-motoren

A&E Trading faciliteert de engineeringbranche met onder meer verschillende lineaire actuators. Denk aan robuuste actuators voor zware belasting of kleine, slanke actuators geschikt voor beperkte ruimtes. U kunt daarbij kiezen uit actuators met of zonder geïntegreerde controllers en encoders. De CON35, iCON60, AOP-1/M of GVSE-actuator: het is slechts een greep uit ons uitgebreide productaanbod.

Daarnaast bevat ons assortiment verscheidene DC-motoren, bijvoorbeeld met ingebouwde hall-sensoren. Dankzij het intelligente, perfect afgestemde besturingssysteem wordt de aandrijvingssnelheid zo constant mogelijk gehouden. Bovendien zijn de systemen beveiligd tegen een te hoge stroomtoevoer en overbelasting. Onze onderdelen gaan daardoor langer mee en verbruiken minder energie.

Beter ergonomie en meer efficiëntie

Ergonomie is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp en speelt in elke branche een steeds grotere rol. Ook in de engineering. Met de componenten van A&E Trading kunt u eenvoudig zorgen voor een ergonomisch ingerichte werkplek. Dankzij gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en sterke hefzuilen, kan de werkomgeving volledig worden aangepast. Medewerkers worden daardoor minder zwaar belast en kunnen profiteren van meer comfort.

Bovendien leidt het personaliseren en aanpassen van de werkplek tot meer efficiëntie. Zo is het onder andere mogelijk om machines nauwkeurig af te stemmen op productafmetingen. Deze kunnen daardoor breder worden ingezet en zijn gemakkelijk te bedienen. Ook kunnen bijvoorbeeld flexplekken snel worden aangepast aan de specifieke wensen van medewerkers. Dat scheelt tijd en moeite.

Aandrijftechniek voor engineering: meer weten?

A&E Trading is al jaren een betrouwbare en erkende partner voor specialisten in engineering. Onze adviseurs staan klaar om u te informeren over alle mogelijkheden in aandrijftechniek. We gaan graag met u in gesprek!

Scroll naar boven