Hightech

Merk
Producttype

"Good service & delivery"

Hightech

De ontwikkelingen in de sector hightech gaan razendsnel. Voor technologiebedrijven is het belangrijk om continu te vernieuwen en aanpassingen te doen. A&E Trading levert de componenten waarmee we hightech-producenten op dit vlak kunnen ondersteunen. Op die manier zijn wij al jaren een vertrouwde en erkende partner in de hightech- en high-endindustrie.

Voorop in hightech met veelzijdige actuators en DC-motoren

A&E faciliteert de hightechbranche met innovatieve lineaire aandrijftechniek. Zo leveren we verschillende typen elektrische actuators. Denk aan compacte en slanke actuators voor beperkte installatieruimtes, zoals de CON35 of AOP-1/M. Daarnaast bieden we grotere, robuuste actuators voor stevige toepassingen waarbij veel kracht vereist wordt. Ook actuators met encoders of met geïntegreerde controllers behoren tot ons assortiment.

Verder kunt u bij ons terecht voor diverse motoraandrijvingen. Kies bijvoorbeeld voor sterke DC-motoren met zelfremmende eigenschappen of compacte aandrijvingen met ingebouwde hall-sensoren. Bovendien beschikken we over onder meer hefzuilen en schaar- en schermliften. Kortom: ons uitgebreide assortiment biedt een geschikte aandrijving voor vele toepassingen in de hightech-sector.

Accessoires en besturingen

Naast verschillende aandrijftechnieken, levert A&E Trading ook talloze accessoires en besturingssystemen. Van een RF-bedieningsset voor LOGICDATA-besturingen tot verschillende tafelschakelaars en het elegante TOUCHinlay-bedieningselement. Onze besturingen zijn grotendeels te personaliseren en zeer gebruiksvriendelijk. Ook voorziet ons bedrijf in meerdere behuizingen, zoals kunststof behuizingen, metalen behuizingen en DIN-rail behuizingen.

Optimale functionaliteit en lange gebruiksduur

De producten van A&E Trading zijn uitstekend op elkaar afgestemd. U bent daardoor verzekerd van een optimale werking en langere gebruiksduur. Wij zijn erop gericht een duurzame, gebruiksvriendelijke en energiebesparende oplossing te bieden. Zo zijn onze actuators en motoraandrijvingen veelal onderhoudsarm en gemaakt van sterke materialen.

Door gebruik van slimme besturingssystemen kan de aandrijvingssnelheid constant worden gehouden. Hierdoor is er minder slijtage en is het energieverbruik lager. Daarnaast zijn de onderdelen goed beschermd tegen onder meer oververhitting, stof en vloeistof.

Meer informatie over aandrijftechniek voor hightech?

Wilt u ook graag profiteren van de nieuwste aandrijftechnieken en besturingssystemen? Onze hightech-adviseurs staan u graag te woord.

U kunt hierboven ook alvast ons productassortiment voor dit marksegment bekijken.

Scroll naar boven