Machinebouw

Brand
Producttype

"Good service & delivery"

Machinebouw

A&E Trading levert vele producten voor toepassing in de machinebouw. Denk aan krachtige motoraandrijvingen, elektrische actuators en stabiele hefzuilen. Efficiëntie, een optimale productiesnelheid én ergonomie staan hierbij voorop.

Langere gebruiksduur en soepeler productieproces

De componenten van A&E Trading zijn perfect op elkaar afgestemd. U bent daardoor verzekerd van een ideale samenwerking tussen de verschillende onderdelen. Dit resulteert in een langere gebruiksduur en een hogere productiesnelheid. Bovendien zorgen slimme besturingssystemen ervoor dat onderdelen minder snel slijten en de aandrijvingssnelheid constant blijft. Niet alleen gaan componenten daardoor langer mee, maar dit leidt ook tot een lager energieverbruik.

Onze producten voldoen veelal aan IP69K en zijn gemaakt van roestvaststaal AISI 316. Deze zijn dus goed beschermd tegen stof en vloeistoffen. Machines kunnen daardoor uitstekend onder hoge druk worden gereinigd.

Betere ergonomie

Een ergonomisch verantwoorde werkplek is misschien wel belangrijker dan ooit. Onze producten dragen bij aan een goede ergonomie in de machinebouw. Werkplekken kunnen volledig worden aangepast, onder meer met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen en hefzuilen. Werknemers kunnen daardoor zo veilig en comfortabel mogelijk werken.

Daarnaast zorgt deze aanpasbaarheid voor efficiëntie. Neem bijvoorbeeld onze DC-motoren. Deze maken het mogelijk om verpakkingsmachines en transportbanden nauwkeurig af te stemmen op productafmetingen. Machines zijn daardoor breed inzetbaar en gemakkelijk te bedienen.

A&E Trading voor machinebouw, de voordelen op een rij:

Efficiënter werken – Onze krachtige aandrijvingen en intelligente besturingssystemen zorgen voor een optimale efficiëntie. Het productieproces verloopt soepeler, er is minder slijtage en een lager energieverbruik.

Optimale ergonomie – Met de componenten van A&E Trading kunnen medewerkers hun werkplekken grotendeels of volledig aanpassen. Van specifieke instellingen in bedieningspanelen tot het aanpassen van hoogtes en snelheden. Zo waarborgen we een ergonomisch ingerichte werkomgeving.

Eenvoudige montage – De producten van A&E Trading zijn zeer eenvoudig te monteren. Denk aan handbedieningen die gemakkelijk onder het tafelblad kunnen worden bevestigd. Functioneel én gebruiksvriendelijk.

Grondige reiniging – Onze onderdelen zijn uitstekend beschermd tegen stof en water. Hierdoor is het mogelijk machines grondig onder hoge druk te reinigen.

Meer info over componenten voor machinebouw

Benieuwd wat A&E Trading voor u kan betekenen? We gaan graag met u in gesprek over onze oplossingen voor organisaties in de machinebouw. Ook kunt u hieronder alvast een kijkje nemen in ons uitgebreide productassortiment voor deze branche.

Scroll naar boven