Medical

Merk
Producttype

"Good service & delivery"

Medische sector

Het is geen geheim dat de medische sector en de gezondheidszorg het zwaar hebben. Door een toenemend aantal patiënten en een tekort aan zorgpersoneel, zijn hulpmiddelen en automatisering cruciaal. Met onder meer elektrische actuators en krachtige hefzuilen, ondersteunt A&E Trading zorgprofessionals én patiënten. Alles is hierbij gericht op een minimale fysieke belasting, meer comfort en optimale efficiëntie.

Ontlasten zorgprofessionals en ondersteunen patiënten

Zowel voor zorgmedewerkers als voor patiënten zijn de juiste hulpmiddelen van onschatbare waarde. Dit realiseren we ons goed bij A&E Trading. We willen de medische sector daarom zo goed mogelijk faciliteren.

Onze producten worden toegepast in talloze medische apparaten en zorghulpmiddelen. Neem bijvoorbeeld onze actuators. Deze worden gebruikt voor het verstellen van onder meer behandeltafels, ziekenhuisbedden en been- en rugleuningen. Niet alleen wordt zorgpersoneel hierdoor fysiek ontlast, maar ook kunnen patiënten steeds meer zelf doen. Zorgmedewerkers kunnen hun tijd daardoor efficiënter besteden en patiënten hebben meer controle over hun eigen comfort.

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Naast actuators, levert A&E Trading ook onder andere verschillende hefzuilen. Van robuuste hefzuilen voor zware belasting tot veelzijdige hefzuilen met een groot verstelbereik. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in operatietafels en tilliften, en zijn uitgebreid aanpasbaar qua afmetingen, kabeldoorvoeringen en aansluitingen. De zuilen zijn daardoor eenvoudig te monteren, gebruiksvriendelijk en breed inzetbaar.

Onze producten hebben veelal de classificatie IP69K en zijn gemaakt van roestvaststaal AISI 316. De onderdelen zijn daardoor uitstekend beschermd tegen stof en vloeistoffen. Hierdoor is grondige reiniging mogelijk. Bovendien zijn de componenten van A&E Trading onderhoudsarm en duurzaam. Door gebruik van intelligente beveiligings- en aansturingssystemen, gaan de onderdelen langer mee.

A&E Trading voor de medische sector, de voordelen:

Minimale fysieke belasting – Dankzij actuatoren en hefzuilen, hoeven zorgprofessionals minder fysieke handelingen te doen. De kans op blessures en overbelasting is daardoor kleiner.

Meer comfort – De onderdelen van A&E Trading zorgen ervoor dat patiënten hun bed of stoel grotendeels zelf kunnen aanpassen. Dit leidt tot meer comfort en zelfredzaamheid.

Efficiënter werken – Door automatisering kunnen patiënten veel handelingen zelf doen. Zorgmedewerkers hebben daardoor meer tijd voor andere, meer specifieke zorgtaken.

Lange gebruiksduur – Sterke materialen en slimme besturings- en beveiligingssystemen zorgen voor minder slijtage. De onderdelen gaan daardoor langer mee.

Grondige reiniging – Een goede hygiëne is uiteraard van groot belang in de medische sector. Onze onderdelen zijn goed beschermd tegen stof en water. Hierdoor is het mogelijk de materialen grondig te reinigen.

Meer info over aandrijftechniek voor medische sector

Benieuwd wat A&E Trading voor u kan betekenen? We gaan graag (vrijblijvend) met u in gesprek over alle mogelijkheden.

Hieronder kunt u alvast een kijkje nemen in ons assortiment voor de medische sector.

Scroll naar boven