Office Furniture

Brand
Producttype

"Good service & delivery"

Office Furniture

A&E Trading levert talloze componenten voor office furniture die bijdragen aan een goede ergonomie. Op kantoorwerkplekken is immers steeds meer aandacht voor comfort en de juiste lichaamshouding. Door te zorgen voor een ergonomisch ingerichte werkomgeving, kunnen medewerkers optimaal functioneren.

Office furniture van A&E Trading: zit-sta-werkplekken

Deskundigen zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om regelmatig van werkhouding te veranderen. Zo heeft het afwisselen van zittend en staand werken vele gezondheidsvoordelen. Een betere doorbloeding, snellere stofwisseling, meer energie: het zijn slechts enkele voorbeelden. Bovendien worden spieren minder eenzijdig belast door zitten en staan af te wisselen. De kans op blessures is daardoor kleiner.

A&E Trading heeft een ruim aanbod in verstelbare tafelonderstellen, waarmee eenvoudig zit-sta-werkplekken kunnen worden gerealiseerd. Denk aan elektrische tafelonderstellen, onderstellen met gasveer of klaptafelsystemen. Ook hoekopstellingen en schooltafelopstellingen behoren tot ons assortiment. Onze innovatieve oplossingen voor office furniture, maken vrijwel elke werkplek aanpasbaar.

Wist u trouwens dat het vaak niet nodig is om een compleet nieuw bureau aan te schaffen? Door enkel het onderstel te vervangen, blijft het huidige tafelblad behouden. U transformeert uw verouderde bureau op die manier eenvoudig in een duurzame, moderne werkplek.

Efficiënt en betrouwbaar

De producten van A&E Trading voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Zo sluit het verstelbereik van onze onderstellen aan op de Europese norm voor werkbladhoogtes. Daarnaast hebben onze systemen een laag geluidsniveau en zijn deze beveiligd tegen botsen en inklemmen.

Door de tafelonderstellen te combineren met onze slimme bedieningspanelen, kunnen werkplekken eenvoudig worden aangepast. De geheugenfunctie maakt het bijvoorbeeld mogelijk om bureaus snel in de gewenste stand te zetten. Medewerkers hoeven daardoor niet steeds opnieuw de juiste werkhoogte in te stellen. Zeker in kantoren met flexibele werkplekken is dit een uitkomst.

Een zit-sta-bureau, de voordelen

Een zit-sta-bureau is een enorm waardevolle toevoeging in kantoorruimtes. Vooral in deze tijd waarin ergonomie en de juiste werkhouding zo’n grote rol spelen. We zetten de voordelen op een rij:

  • Volledig aanpasbaar aan eigen voorkeuren
  • Betere doorbloeding en concentratie
  • Snellere stofwisseling
  • Meer energie
  • Minder overbelasting
  • Snel personalisatie mogelijk
  • Efficiënte flexibele werkplekken

Contact over componenten voor office furniture

Kies vandaag nog voor meer comfort en een betere ergonomie op de werkvloer. We vertellen u graag hoe wij daaraan met onze office furniture kunnen bijdragen.

U kunt hieronder alvast een kijkje nemen in ons productassortiment voor kantoormeubilair.

Scroll naar boven