Scheepsbouw & Off-shore

Scheepsbouw & Off-shore

Merk
Producttype

"Good service & delivery"

Scheepsbouw & Offshore

De scheepsbouw & offshore vereisen tegenwoordig steeds meer automatisering en comfort. De vraag naar luxe op het gebied van remote-besturing voor verschillende functies groeit. A&E Trading levert hiervoor verschillende lineaire actuators en overige componenten. Op die manier kan de aansturing van deze functies worden verbeterd.

Scheepsbouw & offshore: veiligheid, luxe en comfort

Automatisering in de sectoren scheepsbouw & offshore is tegenwoordig enorm belangrijk. Strenge veiligheidseisen en efficiënter werken vormen een trend in ons dagelijks leven, ook op zee.

A&E Trading biedt hiervoor een breed scala aan producten. Deze maken het eenvoudiger om te voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook voor de realisatie van de nieuwste technische functies. Denk aan navigatie, op afstand deuren en luiken openen, en automatisch lichten aan- en uitdoen.

Voor luxe en comfort op zeilboten en jachten komen ook steeds meer functionaliteiten beschikbaar. Het openen van zwemplateaus, het afstellen van stoelen, of ‘slimme’ deuren/luiken: het kan allemaal. Onze actuators maken deze ontwikkelingen mogelijk. Hierdoor is optimaal gebruiksgemak voor de klant binnen handbereik.

Eenvoudige installatie van actuators

Onze lineaire actuators zijn eenvoudig te integreren in nieuwe of bestaande besturingen. Bovendien hebben de actuators minimaal onderhoud nodig. Deze zijn daardoor een ideale oplossing voor de scheepsbouw. Meer informatie nodig? Neem hiervoor contact op met de experts van A&E Trading.

Gecertificeerde onderdelen en vakkennis

De scheepsbouw & offshore vragen krachtige en robuuste componenten. Materialen krijgen op zee veel te verduren door voornamelijk het zoute water. Corrosie, slijtage en de vorming van roest liggen daardoor op de loer.

Dankzij onze gecertificeerde onderdelen hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud of slijtage. De producten voldoen veelal aan de classificering IP69K en zijn grotendeels vervaardigd uit roestvaststaal. Deze zijn daardoor uitstekend beschermd tegen vloeistoffen en uitdagende omstandigheden.

Experts in lineaire aandrijftechniek voor scheepsbouw & offshore

Bij A&E Trading werken we uitsluitend met experts op het gebied van lineaire aandrijftechniek. Onze passie voor techniek zetten we graag om in professionele ondersteuning en advisering. Heeft u een vraag of wilt u graag geadviseerd worden door een specialist? Neem dan contact met ons op.

Scroll naar boven