Medzes Components

Medzes Components

MEDZES Components is een van de krachtigste spelers in de industriële metaalverwerking. Ze richten zich met name op de meubelindustrie, de winkel- en opslagindustrie en de gezondheidszorg. 

Met meer dan twintig jaar ervaring, heeft Medzes zich bewezen in kwaliteit, groei en evolutie. Bovendien heeft het bedrijf een van de modernste productiefaciliteiten in de branche. Ze beschikken over een breed scala aan machines, veelal CNC- en robotgestuurd. Verder biedt de fabrikant verschillende opties voor oppervlaktecoating, zoals poedercoating en verchromen.

Medzes Components wordt alom geprezen door consumenten, partnerbedrijven en natuurlijk A&E Trading B.V. 

Eersteklas tafelonderstellen met hoogteverstelbare opties

Medzes blinkt onder meer uit in het produceren van in hoogte verstelbare tafelonderstellen. Daarmee behoren ze tot de leiders op het gebied van ergonomisch werken. De tafels en bureaus dragen bij aan een correcte werkhouding. Partners genieten daardoor bijvoorbeeld van de volgende voordelen:

·         Snelle montage en stabiele constructie
·         Hoogwaardige materialen in alle onderstellen
·         Sterk gecontroleerde processen
·         Een breed scala aan producten
·         Korte levertijden

Medzes Components groeit mee met de techniek

Net als A&E Trading B.V., groeit ook Medzes Components mee met moderne technologieën. Aanpassen aan nieuwe processen en het verbeteren van huidige producten staan hoog in het vaandel. De producent maakt daarom gebruik van de nieuwste systemen. Bovendien worden medewerkers opgeleid om de beste kwaliteit te verschaffen. Dankzij regelmatige research, blijft het mogelijk om te innoveren. 

CNC-geprogrammeerde apparaten zijn de garantie voor goede resultaten. Of het nu gaat om kleine of grote volumes. Om dit te kunnen waarmaken, koopt en gebruikt Medzes geavanceerde apparatuur.​ 

Samenwerken met deze stabiele partner geeft ons een voorsprong qua precisie en efficiëntie. Dit kan alleen door te investeren in het beste voor ons bedrijf en onze klanten.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en dan we nemen zo snel mogelijk contact op.


Nieuws over Medzes Components

NIEUW : SOLID tafel

03-05-2021
We willen je graag op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen in ons assortiment. Op dit moment hebben we de SOLID tafel in ons assortiment toegevoegd…
Bekijk nieuwsbericht

We zijn er voor u

12-01-2021
Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie.
Bekijk nieuwsbericht

SKOLAS, ideaal voor scholen

01-05-2020
Speciaal voor het onderwijs hebben we een nieuw onderstel ontwikkeld voor het onderwijs. Met behulp van een gasveer is dit onderstel licht verstelbaar voor iedereen. We presenteren dit onderstel onder de naam : SKOLAS
Bekijk nieuwsbericht

© A&E Trading b.v. 2023
Ontwikkeld door Convident