Medzes Components


Medzes Components

MEDZES Components is een van de krachtigste spelers in de industriële metaalverwerking. Ze richten zich met name op de meubelindustrie, de winkel- en opslagindustrie en de gezondheidszorg. 

Met meer dan twintig jaar ervaring, heeft Medzes zich bewezen in kwaliteit, groei en evolutie. Bovendien heeft het bedrijf een van de modernste productiefaciliteiten in de branche. Ze beschikken over een breed scala aan machines, veelal CNC- en robotgestuurd. Verder biedt de fabrikant verschillende opties voor oppervlaktecoating, zoals poedercoating en verchromen.

Medzes Components wordt alom geprezen door consumenten, partnerbedrijven en natuurlijk A&E Trading B.V. 

Eersteklas tafelonderstellen met hoogteverstelbare opties

Medzes blinkt onder meer uit in het produceren van in hoogte verstelbare tafelonderstellen. Daarmee behoren ze tot de leiders op het gebied van ergonomisch werken. De tafels en bureaus dragen bij aan een correcte werkhouding. Partners genieten daardoor bijvoorbeeld van de volgende voordelen:

·         Snelle montage en stabiele constructie
·         Hoogwaardige materialen in alle onderstellen
·         Sterk gecontroleerde processen
·         Een breed scala aan producten
·         Korte levertijden

Medzes Components groeit mee met de techniek

Net als A&E Trading B.V., groeit ook Medzes Components mee met moderne technologieën. Aanpassen aan nieuwe processen en het verbeteren van huidige producten staan hoog in het vaandel. De producent maakt daarom gebruik van de nieuwste systemen. Bovendien worden medewerkers opgeleid om de beste kwaliteit te verschaffen. Dankzij regelmatige research, blijft het mogelijk om te innoveren. 

CNC-geprogrammeerde apparaten zijn de garantie voor goede resultaten. Of het nu gaat om kleine of grote volumes. Om dit te kunnen waarmaken, koopt en gebruikt Medzes geavanceerde apparatuur.​ 

Samenwerken met deze stabiele partner geeft ons een voorsprong qua precisie en efficiëntie. Dit kan alleen door te investeren in het beste voor ons bedrijf en onze klanten.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en dan we nemen zo snel mogelijk contact op.


Scroll naar boven