Medzes Components


SIA Medzes Components

Het bedrijf SIA Medzes Components, opgericht 2002 in Liepaja, Letland, is al meer dan 21 jaar actief in Scandinavië.
Het bedrijf startte in 1996 in Denemarken en verhuisde in 2003 naar Liepaja, Letland, waar metalen onderdelen werden vervaardigd voor:

  • Meubilair
  • Keukenindustrie.

Het bedrijf heeft de productie uitgebreid naar een groot aantal andere metalen onderdelen voor:

  • Winkel- en opslagsector,
  • Warmte- en elektriciteitsindustrie,
  • Bouwindustrie,
  • Gezondheidsproducten.

In de afgelopen jaren zijn de productiefaciliteiten vergroot van 2.500 tot 11.500 m². Voor de komende jaren zijn plannen uitgewerkt om dit nogmaals uit te breiden.

Het bedrijf is voor 51% in eigendom van het Deense bedrijf Scan Production A/S en voor 49% in eigendom van de twee Deense broers Thomas en Jesper Rasmussen, beiden woonachtig in Liepaja, Letland.

De afgelopen jaren is de omzet sterk gegroeid. De belangrijkste markten zijn Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland.
Sinds 2018 is er een aanzienlijk omzetgroei gerealiseerd in de zuidelijke landen van Europa door toedoen van A&E Trading b.v.

Bijna al het transport in Scandinavië wordt gedaan door eigen vrachtwagens om zo klanten het hoogste niveau van beveiliging te bieden voor levering op tijd, evenals een hoge kwaliteit van de geleverde goederen.Nieuws over Medzes Components

Zit-Sta vergadertafels en hoekopstellingen

14-03-2018
Wilt u ook staand vergaderen of wilt u een zit-sta hoekbureau? A&E biedt u de mogelijkheid om dit te creëren. Op bovenstaande afbeeldingen ziet u reeds gerealiseerde projecten waarbij het mogelijk is om het tafelblad te bewegen tussen 65 – 130 cm hoogte. Op deze manier voldoet u aan…
Bekijk nieuwsbericht

© A&E Trading b.v. 2019
Ontwikkeld door Convident