Medzes Components


SIA Medzes Components

Het bedrijf SIA Medzes Components, opgericht 2002 in Liepaja, Letland, is al meer dan 21 jaar actief in Scandinavië.
Het bedrijf startte in 1996 in Denemarken en verhuisde in 2003 naar Liepaja, Letland, waar metalen onderdelen werden vervaardigd voor:

  • Meubilair
  • Keukenindustrie.

Het bedrijf heeft de productie uitgebreid naar een groot aantal andere metalen onderdelen voor:

  • Winkel- en opslagsector,
  • Warmte- en elektriciteitsindustrie,
  • Bouwindustrie,
  • Gezondheidsproducten.

In de afgelopen jaren zijn de productiefaciliteiten vergroot van 2.500 tot 11.500 m². Voor de komende jaren zijn plannen uitgewerkt om dit nogmaals uit te breiden.

Het bedrijf is voor 51% in eigendom van het Deense bedrijf Scan Production A/S en voor 49% in eigendom van de twee Deense broers Thomas en Jesper Rasmussen, beiden woonachtig in Liepaja, Letland.

De afgelopen jaren is de omzet sterk gegroeid. De belangrijkste markten zijn Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland.
Sinds 2018 is er een aanzienlijk omzetgroei gerealiseerd in de zuidelijke landen van Europa door toedoen van A&E Trading b.v.

Bijna al het transport in Scandinavië wordt gedaan door eigen vrachtwagens om zo klanten het hoogste niveau van beveiliging te bieden voor levering op tijd, evenals een hoge kwaliteit van de geleverde goederen.Nieuws over Medzes Components

We zijn er voor u

12-01-2021
Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie.
Bekijk nieuwsbericht

SKOLAS, ideaal voor scholen

01-05-2020
Speciaal voor het onderwijs hebben we een nieuw onderstel ontwikkeld voor het onderwijs. Met behulp van een gasveer is dit onderstel licht verstelbaar voor iedereen. We presenteren dit onderstel onder de naam : SKOLAS
Bekijk nieuwsbericht

LOGIClink, hoe en wat?

18-09-2019
De LOGIClink is een verbindingshub voor de verstelbare tafels. Er zijn drie uitvoeringen, de PERSONAL LITE, de PERSONAL STANDARD en de CORPORATE uitvoering.
Bekijk nieuwsbericht

© A&E Trading b.v. 2021
Ontwikkeld door Convident