Moteck

Moteck

Met meer dan 20 jaar ervaring met lineaire actuators en besturingssystemen, ontwerpt en produceert Moteck ‘high quality’ producten voor haar klanten. U kunt kiezen uit producten voor bestaande systemen of kiezen voor klantspecifieke oplossingen voor een specifieke applicatie.

Moteck is een ISO 9001: 2008 gecertificeerde fabrikant. De producten zijn gecertificeerd voor CE, UL, DEKRA, KEMA, PSE en RoHs. Moteck produceert lineaire actuatoren, reductiemotoren en besturingen die zijn ontworpen om automatiseringsoplossingen te bieden voor uiteenlopende toepassingen.

“Precisie, efficiëntie, verantwoordelijkheid, elegantie en de hoogste tevredenheid van onze klanten” is het beleid van het kwaliteitsmanagement van Moteck.

Voor diverse installatiebehoeften, biedt het professioneel R&D-team diverse soorten actuators aan die aan verschillende verzoeken qua snelheid, kracht, slag en zelfs verschillende niveaus van waterweerstand aanpassen. Moteck zet zich in waar de behoefte is.


Nieuws over Moteck

We zijn er voor u

12-01-2021
Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie.
Bekijk nieuwsbericht

Actuator type LD3Q (met Hall sensoren)

21-12-2015
De LD3Q actuator beschikt over een compact ontwerp en stille werking en is geschikt is voor diverse toepassingen die beperkte inbouwruimte vereisen.O.a. toepasbaar is de marksegmenten: INDUSTRY, HOME AND CARE en OFFICE FURNITURE. …
Bekijk nieuwsbericht
© A&E Trading b.v. 2023
Ontwikkeld door Convident