Over ons

A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek gericht op de afnemersmarkten:

Het product assortiment is zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Door onze ruime ervaring en uitstekende samenwerking met toeleveranciers zijn wij in staat om technisch hoogwaardige producten te leveren. Het product assortiment omvat o.a.:

5 redenen om met ons samen te werken

  1. Kwaliteit van producten of diensten: Als A&E Trading staan we bekend om het leveren van hoogwaardige producten of diensten, dit kan een reden zijn om met ons samen te werken.
  2. Betrouwbaarheid en reputatie: Als A&E Trading hebben we een goede reputatie opgebouwd, maar ook worden we betrouwbaargeacht in de markt, dit wekt tot vertrouwen klanten en/of zakenpartners.
  3. Prijs en concurrentievermogen: Als A&E Trading bieden we concurrerende prijzen voor onze producten aan, dit is een aantrekkelijke factor.
  4. Klantenservice en ondersteuning: Bedrijven kunnen ervoor kiezen om zaken te doen met ons als voor goede klantenservice en ondersteuning die wij bieden, wat kan helpen bij eventuele vervolg vragen en verdere ontwikkelingen.
  5. Innovatie en flexibiliteit: Wij staan bekend om innovatie en flexibiliteit, dit is een reden voor bedrijven om samen te werken, vooral als klanten op zoek zijn naar partners die kunnen helpen bij het stimuleren van groei en verandering binnen hun eigen bedrijf.

A&E Trading b.v. vertegenwoordigt o.a. de volgende leveranciers:


Baumeister & Schack produceert een assortiment van standaard en klantspecifieke elektrische producten voor vele toepassingen in de automobiel, medische, machine- en meubelindustrie. Baumeister staat bekend in heel Europa voor innovatief design en hoge kwaliteit van de productie.

Lees meer…


Concens ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrische in-line actuators. Geheel volgens Scandinavische design traditie, hebben Concens actuators, slanke, strakke lijnen, waardoor ze breed ingezet kunnen worden en zorgen voor een optimale integratie.

Concens actuators zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden individueel getest en goedgekeurd. De actuators zijn er in een verscheidenheid van materialen, van aluminium tot roestvast staal, voor binnen- en buitentoepassingen.

Lees meer…


Kesseböhmer is met meer dan 120 medewerkers in Weilheim / Teck gespecialiseerd in ergonomische technologie. Als het gaat om de productie van speciale systeemcomponenten voor de meubelindustrie, heeft de groep van Kesseböhmer bedrijven een leidende positie in de wereld.

Op basis van bevindingen uit de humane wetenschappen en technologie, is de ergonomie gebruikt voor het bijeen brengen van alle feiten voor het verbeteren van de omstandigheden van de werkende bevolking.

In samenwerking met bekende merknaam fabrikanten van high-tech meubelsystemen, worden nieuwe concepten op basis van ergonomische aspecten ontwikkeld.

Lees meer…


Logicdata heeft als doelstelling om werk- en leefomstandigheden ergonomisch aan te passen aan de mens, dankzij de innovatieve motorbesturingen en bedieningen voor elektronisch in hoogte verstelbaar meubilair. Dit levert een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en het comfort, alsmede het verhogen van de veiligheid op de werkplek.

Lees meer…


Met een uitgebreid machinepark is Medzes Components in staat om allerlei staalconstructies te leveren. Van hefzuilen tot complete tafelonderstellen.
Met de gezamenlijke kennis van de Logicdata producten kunnen we een hoogwaardige oplossing aanbieden.

Lees meer…


Moteck, heeft meer dan 20 jaar ervaring met lineaire actuators en besturingssystemen en ontwerpt en produceert  ‘high quality’ producten voor haar klanten. U kunt kiezen uit producten voor bestaande systemen of kiezen voor klantspecifieke oplossingen voor een specifieke applicatie.

Lees meer…


De geschiedenis van Schumo AG begon in 1984, in Zwitserland, en vanaf het begin hebben ze ernaar gestreefd het resultaat te bereiken van het behoren tot de hoofdrolspeler van lineaire beweging. In 1998 fuseerde de specialisatie in de productie van lineaire actuatoren en telescopische kolommen met de kennis van Amer Group-bedrijven

Lees meer…


Gigant is één van de toonaangevende fabrikanten van ergonomische uitrusting voor op de werkplek. Met het productprogramma, dat uit hefkolommen, werktafels, aanbouwsystemen en aanvullende producten bestaat, worden klanten geholpen bij het creëren van werkplekken afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.

Lees meer…

Scroll naar boven