Schumo AG


Schumo AG

Lineaire handling specialisten: nauwkeurig, betrouwbaar, gecontroleerd.

Schumo AG is gespecialiseerd in de productie van lineaire actuatoren en telescopische kolommen met de kennis van Amer Group-bedrijven.

De geschiedenis van Schumo AG begon in 1984, in Zwitserland, en vanaf het begin hebben ze ernaar gestreefd het resultaat te bereiken van het behoren tot de hoofdrolspeler van lineaire beweging. In 1998 fuseerde de specialisatie in de productie van lineaire actuatoren en telescopische kolommen met de kennis van Amer Group-bedrijven: dit was het begin van de geïntegreerde oplossingen, een combinatie van mechanica, elektronica en informatica om de klanten producten op maat aan te bieden, robuust en betrouwbaar.

Tegenwoordig werken ze in een modern hoofdkantoor in Steinhausen aan producten die betrouwbaarheid, juiste dimensies en hoge prestaties garanderen die perfect passen bij uw toepassing, zonder af te zien van concurrentievermogen en voldoen aan behoeften die kunnen variëren van grote tot kleine productie batches. Dit is het resultaat van ervaring, gecombineerd met de voortdurende vergelijking met zakelijke partners en met de modulariteit van de oplossingen. De geschiedenis van Schumo AG heeft ze ertoe gebracht aanwezig te zijn en een sterke ervaring te ontwikkelen in toepassingen die verband houden met de medische sector en met name in de wereld van de oogheelkunde, maar de manier van werken en de synergieën van de Groep stellen ze in staat snel en flexibel te zijn in de zoektocht naar nieuwe toepassingen voor de producten.


Scroll naar boven