Vacature : Accountmanager m/v – Fulltime

Vacature : Accountmanager m/v – Fulltime

Ben jij commercieel en heb je gevoel voor techniek? Solliciteer nu !

Functie
Tot de taken van de commerciële buitendienstmedewerker behoort onder meer het voeren van advies- en onderhandelingsgesprekken met klanten, onderhouden van lange termijn relaties met (bestaande) klanten, genereren van nieuwe leads, bijhouden van de technologische ontwikkelingen en het opstellen van je eigen meerjaren salesplan.

Profiel
Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en heb je aantoonbare ervaring in de B2B verkoop. Daarnaast verwachten we van je dat je resultaat- en klantgericht, communicatief en pro-actief bent.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele en gezellige werksfeer. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden hebben we opgesteld en ook het volgen van vakgerichte trainingen behoren tot de mogelijkheden. Zodra je actief naar klanten gaat ontvang je o.a. een auto van de zaak.

Bedrijf
A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek, opgericht in 1994, gevestigd te Leek. Wij vormen de schakel in de keten tussen fabrikant en afnemer.

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Mochten deze gesprekken doorlopen zijn dan vindt een arbeidsvoorwaarden bespreking plaats.

Contact informatie
Stuur een sollicitatiebrief met CV naar de heer B. Evenhuis
Lorentzpark 13, 9351 VJ Leek. Mailen kan ook; vacature@aetrading.nl
Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Bertram Evenhuis of Peter Huizing op 0594-581158.

Scroll naar boven