Vacature : Marketing specialist m/v – Fulltime

Vacature : Marketing specialist m/v – Fulltime

Ben jij in staat om onze marketing naar grotere hoogte te brengen?

Functie
Om onze marketing en communicatie een boost te geven zijn wij op zoek naar een ervaren marketing specialist. Je wordt onderdeel van het sales team en bent verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie & branding van A&E Trading. Je denkt mee over onze communicatie strategie, organiseert beurzen, bedenkt acties / mailings, verzorgt onze online communicatie (Website, Mailchimp & Linkedin) en je bent pro-actief betrokken bij het continue verbeteren van de klantervaring.
Er ligt enorm veel vrijheid in design, maar we vragen wel de juiste consistentie. We willen de rapportages beter benutten op gebied van SEO en SEA.

Profiel
Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en heb je aantoonbare ervaring in de marketing. Daarnaast verwachten we van je dat je resultaat- en klantgericht, communicatief en pro-actief bent. Een open mind is nodig om als teamlid te functioneren en ons bedrijf verder te brengen.

Aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele en gezellige werksfeer. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden hebben we opgesteld en ook het volgen van vakgerichte trainingen behoren tot de mogelijkheden.

Bedrijf
A&E Trading b.v. is een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek, opgericht in 1994, gevestigd te Leek. Wij vormen de schakel in de keten tussen fabrikant en afnemer. De informele sfeer, het teamverband en de vrijheid in combinatie met zelfstandigheid die we bieden maakt A&E Trading tot een goede werkgever.

Procedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Mochten deze gesprekken doorlopen zijn dan vindt een arbeidsvoorwaarden bespreking plaats.

Contact informatie
Stuur een sollicitatiebrief met CV naar de heer B. Evenhuis
Lorentzpark 13, 9351 VJ Leek. Mailen kan ook; vacature@aetrading.nl
Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Bertram Evenhuis of Peter Huizing op 0594-581158.

Scroll naar boven