We zijn er voor u

Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie. Wij hebben hierdoor eigenlijk geen bezoeken kunnen inplannen en de verwachting is dat dat ook nog wel even zal duren voordat dat weer kan.

Middels onze nieuwsbrieven willen wij u toch op de hoogte houden van de  laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf en ontwikkelingen en veranderingen in ons product assortiment.  Zoals u weet is A&E Trading een technische groothandel gespecialiseerd in lineaire aandrijftechniek gericht op de afnemersmarkten; Machinebouw, Engineering, Industrie, High Tech, Interieurbouw, Office Furniture, Medisch & Zorg, Agro & Food, Scheepsbouw & Off-shore.

Het product assortiment omvat o.a.: Hefzuilen, Actuators, Aandrijvingen, DC motoren, (Elektrisch) verstelbare (tafel)onderstellen, Besturingen (voor synchroonloop), Bedieningen en accessoires.

Op onze website zijn de meeste (standaard) producten uit ons assortiment te vinden. Tevens is er een nieuwspagina te vinden waarop o.a. nieuwe producten gepresenteerd  worden. Aan deze website wordt momenteel nog gewerkt om alles up to date te krijgen.

Mocht u vragen hebben of advies en informatie willen van bepaalde producten of diensten, laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we de informatie verstrekken of iets laten zien d.m.v. video bellen (ms TEAMS) of middels andere kanalen.

We hopen u snel weer te kunnen bezoeken en ontmoeten. Wij wensen u allen een succesvol en gezond nieuw jaar.

Team A&E Trading b.v. 

Scroll naar boven