Werken bij A&E

A&E Marketing & Sales Specialist: heerlijk onderdeel van je leven

Er is een grote kans dat je regelmatig je leven deelt met A&E Trading. Zonder dat je het doorhebt. Want A&E zit indirect in het kantoor en in de koffiezaak. We staan zelfs ergens op het voetbalveld. Nu willen we je graag echt eens ontmoeten.

Wij leveren (lineaire) aandrijftechniek voor producenten van onder andere bureaus, koffiemachines en vrijetrappenmachines. Van bedrijf tot bedrijf dus, waarbij die eindproducent uiteindelijk ook iets levert aan de consument. En het is dan onze zaak en taak dat de aandrijftechniek in dat product top is. Dat is ons specialisme.

Onze lineaire aandrijftechniek wordt benut door producenten in de industrie, machinebouw en hightech. Daarnaast bedienen we branches als Medical, Agro & Food en Engineering. Verder richten we ons op Office Furniture en Scheepsbouw & Off-shore. Zo zie je maar: de lineaire aandrijftechniek komt overal in voor.


Superfijn

Maar we hebben het liever over jou. Aangezien jij bepaalde specialismen vast verder in de markt kunt zetten.

  • Je raakt er enthousiast van om nieuwe klanten en projecten te ontdekken. Het verder optimaliseren van Marketing & Sales? Daar krijg jij gewoon gruwelijk veel energie van.
  • Na je ontbijt stort je je vol overgave op het ontwikkelen, opzetten en optimaliseren van online strategieën.
  • Je favoriete huisdier heet ‘MailChimp’, een mailing in elkaar zetten doe je zo.
  • Daarbij gaat het niet om de ‘wat’ (hefkolommen, bureau- en tafelonderstellen, diverse aandrijvingen en besturingen, maatwerk en schakel tussen fabrikanten en producten), maar om de ‘waarom’.
  • Omdat we producenten en fabrikanten de mogelijkheid geven superfijne producten te ontwikkelen met lineaire aandrijftechniek. Producten die je in het dagelijks leven zomaar tegenkomt.

Tof vervolg van je carrière

Wij hebben de eer om deels een heerlijk onderdeel van het leven vorm te geven. De aandrijftechniek van A&E Trading verovert de wereld. Producenten weten ons te vinden. Maar we zijn er nog niet. We kunnen het beter doen. Veel beter. Jij detecteert de kansen. Kijk eens verder dan de plek waar je nu zit. Verstuur een berichtje naar Bertram voor een vrijblijvende kennismaking. Wie weet leidt dit tot een tof vervolg van je carrière. Even bellen mag ook altijd: 0594-581158.

evenhuis@aetrading.nl

Scroll naar boven