Zwaar werk vereist een professionele aanpak.

TM262 – Industriële oplossing

21/6/2021


De TM262 is niet alleen een slimme maar bovenal een zeer sterke oplossing op industrieel gebied. Met een traploze hoogteverstelling en maximale stabiliteit met een draagvermogen tot 400kg, wordt zowel de productiviteit als de persoonlijke gezondheid naar een hoger niveau gebracht.

Assemblage en productie zijn bijzonder belastend voor de wervelkolom en de rug. Door het gebruik van individuele, in hoogte verstelbare werkplekken die individueel aan de lengte van medewerkers aangepast kunnen worden, creëer je ergonomisch ideale werkomstandigheden. Door makkelijk te switchen van staand naar zittend werken, vermijd je eenzijdige belasting en voortijdige vermoeidheid, vooral bij ploegendienst, montage/ inpakwerk of testwerkplekken. De werkhoogte van deze elektrisch verstelbare tafel ligt tussen de 72 – 112 cm. De werktafel is tot 400 kg belastbaar en kan uitgebreid worden voor een eventuele productielijn. De TM262 kan worden geleverd met een individueel geconfigureerd besturingssysteem.

Een krachtige oplossing voor een robuuste en toch flexibele werkplek. Wij kunnen een complete werkplek aanbieden met deze tafel als ook een individuele oplossing voor toepassingen met een losse hefzuil (TM262/2S). ​ Assemblagelijnen met ergonomisch ontworpen werkstations, test- en montageapparatuur of tafels voor circulatiesystemen. Welke mogelijkheden je ook zoekt, wij denken graag met je mee! En in combinatie met een LOGICcell maak je de set ook nog eens mobiel.

Klik hier voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven