Concens

Concens A/S is een echt Deens bedrijf en een van de marktleiders op het gebied van elektrische actuators. A&E Trading b.v. vertegenwoordigt dit unieke merk in Nederland.

Elektrische in-line actuators

Concens produceert en verkoopt elektrische in-line actuators. De Deense fabrikant gebruikt slanke en strakke lijnen, wat zorgt voor een optimale integratie. De onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit materialen en worden individueel getest en goedgekeurd. Bovendien zijn deze verkrijgbaar in verschillende metalen: van aluminium tot roestvast staal, voor binnen- en buitentoepassingen.

Con- en icon-serie van Concens

De actuators zijn onderverdeeld in twee verschillende series: de con- en de icon-serie. Het grootste verschil tussen deze productlijnen betreft de besturing. De icon-actuators hebben een geïntegreerde controller, terwijl de con-actuators gebruikmaken van een extern besturingssysteem. Zowel de con- als de icon-componenten zijn verkrijgbaar in de maten 35, 50 en 60.

Concens in-line actuators: betrouwbaar en stabiel

De in-line actuators zijn gepatenteerde en geregistreerde producten, die talloze functies vervullen. Heffen, trekken, drukken en liften: het is allemaal mogelijk. Dankzij de innovatieve designs, kunnen de componenten worden toegepast in verschillende marktsegmenten. Daarnaast zijn deze ontwikkeld voor hedendaagse projecten, met een knipoog naar de toekomst. Het spindel-moer-systeem zorgt voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Dit is toe te passen in de volgende segmenten:

  • Medisch
  • Industrie
  • Revalidatie en zorg
  • Landbouw
  • Maritiem
  • Office furniture
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
in-line actuators RVS
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
con35 en con50 RVS316
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
con60 en con35 RVS316
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
con35 en con50 RVS316

Naadloze integratie, krachtig en gebruiksvriendelijk

Concens-actuators kunnen naadloos geïntegreerd worden in elke steriele omgeving. Scherpe hoeken en randen zijn uitgesloten. Schoonmaken is daardoor heel eenvoudig. De bediening is daarnaast eenvoudig en zeer precies, in tegenstelling tot hydraulische systemen. De componenten zijn daardoor heel geschikt voor bijvoorbeeld de medische sector.

Ook voor het verplaatsen van zware goederen is dit een ideaal stukje techniek. Ondanks het slanke design, zijn de actuators namelijk zeer sterk. Daarbovenop hebben deze een laag geluidsniveau. De geruisloze, slanke en krachtige eigenschappen maken een breed palet aan integraties mogelijk. Bovendien zijn de onderdelen leverbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Ideaal dus voor onder meer kantoormeubilair.


Scroll naar boven