Concens


Concens elektrische in-line actuators

Concens, vertegenwoordigd door A&E Trading b.v. , ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrische in-line actuators (con35con50 en con60). Geheel volgens Scandinavische design traditie, hebben de actuators, slanke, strakke lijnen, waardoor ze breed ingezet kunnen worden en zorgen voor een optimale integratie. Concens actuators zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en worden individueel getest en goedgekeurd. De actuators zijn er in een verscheidenheid van materialen, van aluminium tot roestvast staal, voor binnen- en buitentoepassingen.

De Concens in-line actuator is een gepatenteerd product met een geregistreerd design, welke in staat is tot het heffen, trekken, drukken en liften. Door een innovatieve ontwikkeling van het design en product kan deze actuator worden toegepast in verscheidene marktsegmenten, waar andere actuators het laten afweten. De actuator is niet alleen ontwikkeld om toegepast te worden in de hedendaagse producten, maar ook in toekomstige innovatieve projecten. Zeer stabiel, en betrouwbaar door het gepatenteerde spindel-moer systeem. Toe te passen in de volgende marktsegmenten:

  • Medisch
  • Industrie
  • Revalidatie en zorg
  • Landbouw
  • Maritiem
  • Office furniture
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
concens in-line actuators RVS
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
con35 en con50 RVS316
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
con60 en con35 RVS316
Concens in-line actuator
RVS316, RVS, ATEX, IP68
CON35, CON50, CON60
con35 en con50 RVS316

De Concens actuator is een precisie gereedschap die geïntegreerd kan worden in een steriele omgeving. De actuator bevat geen scherpe hoeken en randen zodat deze eenvoudig schoon te maken is. De Concens actuator is in tegenstelling tot hydraulische systemen eenvoudig en precies te bedienen. Ook is de Concens actuator ideaal om te worden toegepast voor medische toepassingen. Door zijn simpele en eenvoudige design kan deze gemakkelijk worden geïntegreerd. De actuator draagt bij in de verlichting voor de verplaatsing van zware zaken / goederen. Ondanks zijn slanke uiterlijk is de Concens actuator een sterk gereedschap. Door zijn geruisloze geluidsniveau, slank design en verscheidenheid in kleur is de Concens actuator ook goed toe te passen in de office furniture markt.


Nieuws over Concens

ICON

19-10-2020
Met de ICON introduceert Concens een nieuwe generatie van intelligente actuatoren. Speciaal ontworpen voor interconnectiviteit.
Bekijk nieuwsbericht

C2-PROG / EM-236 Interface Unit

14-06-2018
C2-PROG/EM-236 Interface unit is gemaakt voor het aanpassen en kopiëren van instellingen van C2-stuurprogramma’s (o.a. C2-20, C2-30) en voor het monitoren van dynamische waarden tijdens gebruik
Bekijk nieuwsbericht

C4 Batterij besturing voor Elektrische Actuators

09-02-2018
Het C4-systeem is een veelzijdige oplossing voor besturing van elektrische actuators. Het unieke ontwerp, sterk voedingssysteem en de optie van het besturen van meerdere actuators maakt het C4-systeem aantrekkelijk voor gebruik in verschillende toepassingen. Het C4-systeem bestaat uit:BesturingsboxHandbedieningBatterijBatterij oplader  Het C4-concept is ontworpen voor optimale flexibiliteit welke het maken van…
Bekijk nieuwsbericht
© A&E Trading b.v. 2020
Ontwikkeld door Convident