Uw specialist in lineaire aandrijftechniek !

Sinds 1993 zijn wij de specialist in lineaire aandrijftechniek. Als technische groothandel werken wij samen met een team van leveranciers voornamelijk uit Europa. Met onze technische kennis helpen wij de klant verder!

WAAROM...

5 redenen om met ons samen te werken

  1. Kwaliteit van producten of diensten: A&E staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten en diensten. 

  2. Betrouwbaarheid en reputatie: A&E heeft een goede reputatie opgebouwd, maar ook worden we betrouwbaar geacht in de markt, dit wekt tot vertrouwen van klanten en/of zakenpartners.

  3. Prijs en concurrentievermogen: A&E biedt concurrerende prijzen voor de producten aan, dit is een aantrekkelijke factor.

  4. Klantenservice en ondersteuning: A&E biedt een goede after sales en service aan, wat kan helpen bij eventuele vervolg vragen en verdere ontwikkelingen.

  5. Innovatie en flexibiliteit: A&E staat  bekend om innovatie en flexibiliteit, dit is een reden voor bedrijven om samen te werken, vooral als klanten op zoek zijn naar partners die kunnen helpen bij het stimuleren van groei en verandering binnen hun eigen bedrijf.

ONZE MERKEN

Wij werken samen met de volgende leveranciers :

baumeister&schack

Baumeister & Schack

Baumeister & Schack produceert een assortiment van standaard en klantspecifieke elektrische producten voor vele toepassingen in de automobiel, medische, machine- en meubelindustrie. Baumeister staat bekend in heel Europa voor innovatief design en hoge kwaliteit van de productie.

image-3

Concens

Concens ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrische in-line actuators. Geheel volgens Scandinavische design traditie, hebben Concens actuators, slanke, strakke lijnen, waardoor ze breed ingezet kunnen worden en zorgen voor een optimale integratie.

logo-kessebohmer-1

Kessebohmer Ergonomie

Kesseböhmer is met meer dan 120 medewerkers in Weilheim / Teck gespecialiseerd in ergonomische technologie. Als het gaat om de productie van speciale systeemcomponenten voor de meubelindustrie, heeft de groep van Kesseböhmer bedrijven een leidende positie in de wereld.

LogicData

Logicdata

Logicdata heeft als doelstelling om werk- en leefomstandigheden ergonomisch aan te passen aan de mens, dankzij de innovatieve motorbesturingen en bedieningen voor elektronisch in hoogte verstelbaar meubilair.

MEDZES COMPONENTS - logo - PNG.png

Medzes Components

Met een uitgebreid machinepark is Medzes Components in staat om allerlei staalconstructies te leveren. Van hefzuilen tot complete tafelonderstellen.Met de gezamenlijke kennis van de Logicdata producten kunnen we een hoogwaardige oplossing aanbieden.

image-Mar-08-2024-10-33-42-3091-AM

Moteck

Moteck, heeft meer dan 20 jaar ervaring met lineaire actuators en besturingssystemen en ontwerpt en produceert ‘high quality’ producten voor haar klanten. U kunt kiezen uit producten voor bestaande systemen of kiezen voor klantspecifieke oplossingen voor een specifieke applicatie.

schumo

Schumo AG

De geschiedenis van Schumo AG begon in 1984, in Zwitserland, en vanaf het begin hebben ze ernaar gestreefd het resultaat te bereiken van het behoren tot de hoofdrolspeler van lineaire beweging. In 1998 fuseerde de specialisatie in de productie van lineaire actuatoren en telescopische kolommen met de kennis van Amer Group-bedrijven

logo

Gigant

Gigant is één van de toonaangevende fabrikanten van ergonomische uitrusting voor op de werkplek. Met het productprogramma, dat uit hefkolommen, werktafels, aanbouwsystemen en aanvullende producten bestaat, worden klanten geholpen bij het creëren van werkplekken afgestemd op de werkzaamheden van de gebruiker.

PEOPLE

Meet our team

Danielle Santiago

Co-founder
CEO

Nicole Lu

Co-founder
CTO

Anthony Barr

Executive Director
COO

Holly Reyes

Creative Director

Gabriel Lewis

Product Lead

Vacature

Marketeer

HISTORIE

Meer over onze historie?

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vragen?

Voor het maken van een afspraak, commerciële vragen, technische vragen en vragen met betrekking tot levertijden en lopende orders kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.

 

A&E socials

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze social media kanalen