Ketterer

Ketterer Antriebe

Ketterer Antriebe, gevestigd in Furtwangen (D), is een specialist en partner in de wereldwijde markt voor mechanische en elektromechanische aandrijfoplossingen en realiseert nieuwe, flexibele producten van idee tot serieproductie, op maat en onafhankelijk van het aantal stuks.

Altijd een oplossing
Zelfs als het gaat om het ontwikkelen van aandrijvingen voor bestaande toepassingen, vinden ze altijd een oplossing!

Het juiste product voor elke toepassing

Ergonomie Professional
Ketterer biedt innovatieve aandrijfoplossingen voor in hoogte verstelbare werkplekken op kantoor, in de werkplaats, in het laboratorium, voor schoolmeubilair en andere toepassingen.

Ergonomie Home & Care
Ketterer biedt innovatieve aandrijfoplossingen voor toepassingen in de gezondheidszorg, de verpleging, revalidatie en gehandicaptenzorg, evenals voor woon- en keukenmeubelen.

Gebouwen technieken
Ketterer biedt innovatieve aandrijfoplossingen voor zonwering van gebouwen en pleinen, evenals voor ramen, deuren, poorten en verplaatsbare scheidingswanden.

Industriële aandrijvingen
Ketterer biedt innovatieve aandrijfoplossingen voor opslag en transportlogistiek, alsook in de fabrieks- en machinebouw.


Nieuws over Ketterer

We zijn er voor u

12-01-2021
Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie.
Bekijk nieuwsbericht

TV liften

30-01-2017
De TV liften van A&E Trading onderscheiden zichvan andere TV liften door de hoge lift snelheid (tot 90 mm/s). Door het gebruik van draadspindels zijn de TV liften zeer geluidsarm. Mede door de geringe inbouwmaat zijn ze zeer geschikt voor de inbouw in meubels. Ideaal toe te passen…
Bekijk nieuwsbericht

© A&E Trading b.v. 2023
Ontwikkeld door Convident