Logicdata

Logicdata – Mechatronica oplossingen

Logicdata heeft als doelstelling om werk- en leefomstandigheden ergonomisch aan te passen aan de mens, dankzij de innovatieve motorbesturingen en bedieningen voor elektronisch in hoogte verstelbaar meubilair. Dit levert een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en het comfort, alsmede het verhogen van de veiligheid op de werkplek.

Door de meer dan twintig jaar ervaring in het maken van spectaculaire elektronische en mechatronische oplossingen voor ergonomische, mensgerichte werkplekken, is Logicdata erin geslaagd de verwachtingen van de markt voor verstelbare kantoormeubelen opnieuw te definiëren: innovatief, ingenieus en gebiedend.

Gebruikerservaring vormt de kern van het LOGIC OFFICE-concept. In nauwe samenwerking met ’s werelds meest gevestigde meubelfabrikanten hebben deze toonaangevende producten de vooroordelen verscheurd van wat de moderne werkruimte kan en zou moeten zijn, het creëren van een nieuwe generatie intelligente aanpasbare oplossingen, gesmeed in de vuren van baanbrekend ontwerp, onbeperkt zicht en ongeëvenaarde uitvoering.


Nieuws over Logicdata

LOGICflex | elektrische onderstellen

21-06-2022
LOGICflex | Elektrisch verstelbare onderstellen De LOGICflex-familie is een verzameling hoogwaardige verstelbare onderstellen voor op kantoor en thuiskantoor, aangedreven door de DYNAMIC MOTION-technologie van LOGICDATA.  Of u nu op kantoor bent of thuis werkt, elk LOGICflex onderstel past moeiteloos in uw nieuwe werkomgeving. DE PERFECTE TECHNOLOGIEDe bewegingstechnologie die de…
Bekijk nieuwsbericht

We zijn er voor u

12-01-2021
Ook in dit nieuwe jaar staat A&E Trading weer voor u klaar met oplossingen, advies en maatwerk op gebied van lineaire aandrijftechnieken voor verscheidene marktsegmenten. Het is voor ons allen een lastig jaar geweest i.v.m. de COVID-19 pandemie.
Bekijk nieuwsbericht

© A&E Trading b.v. 2022
Ontwikkeld door Convident