Logicdata


Logicdata – Mechatronica oplossingen

Logicdata heeft als doelstelling om werk- en leefomstandigheden ergonomisch aan te passen aan de mens, dankzij de innovatieve motorbesturingen en bedieningen voor elektronisch in hoogte verstelbaar meubilair. Dit levert een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en het comfort, alsmede het verhogen van de veiligheid op de werkplek.

Door de meer dan twintig jaar ervaring in het maken van spectaculaire elektronische en mechatronische oplossingen voor ergonomische, mensgerichte werkplekken, is Logicdata erin geslaagd de verwachtingen van de markt voor verstelbare kantoormeubelen opnieuw te definiëren: innovatief, ingenieus en gebiedend.

Gebruikerservaring vormt de kern van het LOGIC OFFICE-concept. In nauwe samenwerking met ‘s werelds meest gevestigde meubelfabrikanten hebben deze toonaangevende producten de vooroordelen verscheurd van wat de moderne werkruimte kan en zou moeten zijn, het creëren van een nieuwe generatie intelligente aanpasbare oplossingen, gesmeed in de vuren van baanbrekend ontwerp, onbeperkt zicht en ongeëvenaarde uitvoering.


Nieuws over Logicdata

LOGIClink, hoe en wat?

18-09-2019
LOGIClink? Wat is het? 18/09/2019 De LOGIClink is een verbindingshub voor de verstelbare tafels. Er zijn drie uitvoeringen, de PERSONAL LITE, de PERSONAL STANDARD en de CORPORATE uitvoering. LOGIClink Personal Lite LOGIClink Personal Standard LOGIClinkCorporate Bedrade verbinding : USB ✓ ✓ ✓ Verbinding met de besturing ✓ ✓ ✓…
Bekijk nieuwsbericht

DYNAMIC MOTION Systeem – Logicdata

13-06-2019
DYNAMIC MOTION systeem op basis van BLDC-motoren. DYNAMIC van naam, dynamic van oorsprong Het DYNAMIC MOTION system by LOGICDATA vertegenwoordigt een krachtige sprong voorwaarts in de toekomst van in hoogte verstelbare werkplekken, die door de grenzen van de voorhoede van intelligent regelbaar meubilairontwerp knallen. DYNAMIC MOTION is niet alleen…
Bekijk nieuwsbericht

© A&E Trading b.v. 2020
Ontwikkeld door Convident