Logicdata


Logicdata – Mechatronica oplossingen

Logicdata heeft als doelstelling om werk- en leefomstandigheden ergonomisch aan te passen aan de mens, dankzij de innovatieve motorbesturingen en bedieningen voor elektronisch in hoogte verstelbaar meubilair. Dit levert een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de gezondheid en het comfort, alsmede het verhogen van de veiligheid op de werkplek.

Door de meer dan twintig jaar ervaring in het maken van spectaculaire elektronische en mechatronische oplossingen voor ergonomische, mensgerichte werkplekken, is Logicdata erin geslaagd de verwachtingen van de markt voor verstelbare kantoormeubelen opnieuw te definiëren: innovatief, ingenieus en gebiedend.

Gebruikerservaring vormt de kern van het LOGIC OFFICE-concept. In nauwe samenwerking met ‘s werelds meest gevestigde meubelfabrikanten hebben deze toonaangevende producten de vooroordelen verscheurd van wat de moderne werkruimte kan en zou moeten zijn, het creëren van een nieuwe generatie intelligente aanpasbare oplossingen, gesmeed in de vuren van baanbrekend ontwerp, onbeperkt zicht en ongeëvenaarde uitvoering.


Nieuws over Logicdata

Zelf montagetafels maken?

09-06-2020
Zoek je een compleet pakket om je eigen montagetafel te maken? 09/06/2020 We hebben nu een drietal pakketten samengesteld. De totale belasting varieert van 200 kg. tot 600 kg. Je hebt keuze uit twee uitvoeringen als het gaat om een verstelbereik, namelijk 350mm of 450mm. Wat de set nu…
Bekijk nieuwsbericht

LOGIClink, hoe en wat?

18-09-2019
LOGIClink? Wat is het precies? 18/09/2019 De LOGIClink is een communicatiehub voor verstelbare tafels. Er zijn drie versies, de PERSONAL LITE, de PERSONAL STANDARD en de CORPORATE versie. LOGIClink Personal Lite LOGIClink Personal Standard LOGIClinkCorporate Bedrade Connectiviteit : USB ✓ ✓ ✓ Controlbox aansluiting ✓ ✓ ✓ Draadloze Connectiviteit…
Bekijk nieuwsbericht

© A&E Trading b.v. 2020
Ontwikkeld door Convident