Logicdata


LOGICDATA

LOGICDATA is een grote speler in het maken van mechatronische systemen en componenten. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment op dit gebied. De producten worden voornamelijk rechtstreeks aan meubelfabrikanten en retailers geleverd. Daarnaast is het aanbieden van marktleidende ergonomische oplossingen een belangrijke tak van sport.

Krachtig, duurzaam en innovatief

De LOGICDATA-onderdelen staan ​​bekend om kracht en duurzaamheid. Ze worden onder meer gebruikt in verstelbare bureaus. LOGICDATA heeft meer dan twintig jaar ervaring in het creëren van bewegingstechnologie. De fabrikant levert daardoor een ongelooflijke kwaliteit, die voldoet aan de behoeften van iedere klant.

Elk product waaraan het bedrijf is verbonden, staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit. De componenten zijn bovendien aanpasbaar aan de wensen van de consument.

Verstelbare frames, talloze opties

Het merk LOGICflex omvat een collectie hoogwaardige, verstelbare apparaten voor op kantoor en thuis. De beweging is mogelijk door de uitstekende DYNAMIC MOTION-technologie van LOGICDATA.

Het slimme assortiment frames met vaste en verstelbare breedte, biedt talloze opties. Deze zijn naadloos zijn toe te passen in elk framedesign dat je voor ogen hebt. Hierdoor past elk ontworpen bureaublad moeiteloos in je nieuwe werkomgeving.

De voordelen van LOGICDATA

Perfectie in technologie – De bewegingstechnologie die de LOGICflex-familie aandrijft, garandeert een soepele, krachtige instelbare ervaring. Borstelloze motoren en geïntegreerde botsingssensoren in elke kolom, waarborgen een stille beweging met ultieme systeembescherming.

Compleet pakket – Elk LOGICflex-frame is de droom van online retailers. De onderdelen kunnen namelijk eenvoudig online worden verkocht, dankzij speciale e-commerce features. Denk bijvoorbeeld aan een compacte verpakking, dropshipping-service en ultra-eenvoudige montage.

Krachtig en stijlvol – De ongeëvenaarde kracht van de producten is verpakt in een subtiel en toch stijlvol ontwerp. Kies vierkante, rechthoekige, ronde of afgeronde hefkolomontwerpen in verschillende kleuren. Zo geef je elke tafel een eigen touch. Zonder zichtbare schroeven, open buizen of zichtbare bevestigingspunten.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier in en dan we nemen zo snel mogelijk contact op.


Scroll naar boven