Grüttner Systems

Grüttner Systems staat al decennia lang voor precisie in het gebied van de instelbare geleidingssystemen zoals o.a. elektrisch verstelbare zit-sta tafels (Flex4Work), werkplekken, (slinger verstelbare) hoog-laag tafels, enz.

LOGO_Gruttner_A&E_1230x413
Het moderne machinepark is uitgerust met de nieuwste technologie (laser, lasrobots, automatische poederlak, meetmachine) en maakt het mogelijk om aan de steeds toenemende kwaliteitseisen te voldoen.
 
Zowel grote series als individuele oplossingen voor introductie in de massaproductie zijn met het Grüttner team op kosten effectieve wijze, flexibel en efficiënt te implementeren.
 
Onze klanten zijn afnemers van producten op gebied van kantoormeubilair, revalidatie, sport, medische applicaties en de schoolmeubelfabrikanten evenals vele bedrijven in de industrie.​
 

A&E Trading b.v. biedt u de totaaloplossing
Het ontwerpen van een ergonomische werkplek met (elektrisch) verstelbaar werkblad verhoogt de productiviteit van werknemers. Het vermindert ook gezondheidsproblemen gerelateerd aan niet gezonde zithoudingen. Werknemers zijn meer alert gedurende de werkdag als gevolg van de toegenomen flexibiliteit en comfort met behulp van in hoogte verstelbare bureaus.

Producten

Ergonomische hoogte verstelbare frames voor kantoor, institutionele en industriële omgevingen.
A&E Trading b.v. biedt een scala aan innovatieve, ergonomische werkplek oplossingen met de componenten van Grüttner Systems. Alle benodigde onderdelen zijn opgenomen in elke set, inclusief hefkolommen, bedieningen, besturingen en software, bedrading en framedelen. Deze frames zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren met verschillende stijlen van kolommen en optionele accessoires om de ervaring van uw klant te verbeteren.

TAFELONDERSTELLEN
HEFZUILEN

Vragen?

Voor het maken van een afspraak, commerciële vragen, technische vragen en vragen met betrekking tot levertijden en lopende orders kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.

 

A&E socials

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze social media kanalen