Meer dan 30 jaar ervaring in lineaire aandrijftechniek

Als jong en dynamisch bedrijf zijn we altijd onderweg voor onze klanten om ze optimaal te ondersteunen en te ontlasten.

Door onze jarenlange expertise, ruime voorraad en hoge mate van flexibiliteit zijn we in staat altijd een oplossing te bieden.

solo in the field
logicdata-landingpage-adjustable-desks-lifting-columns
Productafbeeldingen
Hexalift_transport-systeem_1
KERNWAARDEN

Waar wij waarde aan hechten

Graph

Productontwikkelaars

Wij werken nauw samen met productontwikkelaars. Een vraagstelling omzetten tot oplossing is onze drijfveer

Stack

Know-how

Wij beschikken over meer dan 30 jaar aan ervaring en kennis, op markt- en productniveau.

empty-box

Componenten

Omdat wij dé component-leverancier op het gebied van lineaire aandrijftechniek zijn is er altijd een oplossing leverbaar.

pencil

Producenten

Ons assortiment bestaat uit hoge kwaliteitsproducten van producenten voornamelijk uit Europa.

con_icon-overview
CON-front-attachements
C2-30-C2-10
ket
AP150-XXL

Oplossingen, advies en maatwerk

A&E Trading B.V. is dé component leverancier als het gaat om oplossingen, advies en maatwerk. We vormen de schakel tussen fabrikant en producent.

Kies je voor A&E? Dan valt je keuze op een ruim en zorgvuldig gekozen assortiment. Wij kenmerken ons door onze grote voorsprong aan ervaring in de lineaire aandrijftechniek. Ten eerste werken we alleen samen met hoogwaardige fabrikanten en leveranciers. Ten tweede maakt dit ons in staat om uitstekende producten te leveren.

Recente nieuws items

Ruim productassortiment

Het productassortiment is zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd. Door onze ruime ervaring en uitstekende samenwerking met toeleveranciers zijn wij in staat om technisch hoogwaardige producten te leveren.

Overzicht_producten
YOUTUBE

Meer uitleg op video?

Wellicht zijn onze product video's op ons Youtube kanaal interessant.

SOFTWARE

Op zoek naar software?

Wil je de besturingen zelf programmeren, maar ben je op zoek naar de geschikte programma's?

Industrie Werktafel

Deze 4-poots elektrisch verstelbare montagetafel is een veelzijdige oplossing die de efficiëntie in verschillende industrieën verhoogt.

FAQ

Veel gestelde vragen

Kan ik jullie componenten bestellen als ik een producent ben?
Ja, als producent kun je componenten bestellen bij A&E linear motion (by A&E Trading). Vraag hiervoor een offerte aan of dien een terugbelverzoek in. Ook producenten met wie we (nog) niet samenwerken, kunnen bij ons terecht.
Kan ik bij jullie bestellen als ik een productontwikkelaar ben?
Productontwikkelaars zijn van harte welkom om componenten te bestellen bij A&E linear motion (by A&E Trading). Dien een terugbelverzoek in, of vraag een offerte aan. Nieuwe productontwikkelaars zijn evengoed welkom bij A&E.
Kan ik jullie componenten bestellen als ik een bedrijf heb?
Dat je een bedrijf hebt, betekent niet automatisch dat je ook componenten kunt bestellen. Enkel productontwikkelaars en producenten bestellen onze componenten. A&E linear motion (by A&E Trading) levert niet direct aan andersoortige bedrijven.
Kan ik jullie componenten bestellen als ik een particulier ben?
Nee. Alleen producenten en productontwikkelaars kunnen onze componenten bestellen, conform vastgezette afspraken. Dat betekent dat je als particulier geen beroep kunt doen op onze onderdelen. Aanvragen worden dus afgewezen.
Leveren jullie aan producenten?
Jazeker. A&E Trading is de specialist in lineaire aandrijftechniek. In die rol leveren wij onderdelen aan producenten. We voorzien je op aanvraag van een offerte. Ook kunnen we je terugbellen bij serieuze interesse.
Kan ik bij jullie bestellen als ik een productontwikkelaar ben?
Productontwikkelaars zijn van harte welkom om componenten te bestellen bij A&E linear motion (by A&E Trading). Dien een terugbelverzoek in, of vraag een offerte aan. Nieuwe productontwikkelaars zijn evengoed welkom bij A&E.
Leveren jullie aan bedrijven?
Wij leveren aan bedrijven als het gaat om bedrijven die producten maken. Deze bedrijven hebben specifieke onderdelen nodig voor deze producten. Die onderdelen leveren wij. Wij leveren daarentegen niet aan andersoortige bedrijven.
Leveren jullie aan particulieren?
Nee. A&E Trading BV levert uitsluitend volgens afspraken aan producenten en productontwikkelaars. Eventuele verzoeken tot levering aan particulieren worden daarom afgewezen, zonder uitzondering

Get notified on new marketing insights

Be the first to know about new B2B SaaS Marketing insights to build or refine your marketing function with the tools and knowledge of today’s industry.

Vragen?

Voor het maken van een afspraak, commerciële vragen, technische vragen en vragen met betrekking tot levertijden en lopende orders kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.

 

A&E socials

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze social media kanalen