Moteck

Met meer dan 20 jaar ervaring met lineaire actuators en besturingssystemen, ontwerpt en produceert Moteck ‘high quality’ producten voor haar klanten. U kunt kiezen uit producten voor bestaande systemen of kiezen voor klantspecifieke oplossingen voor een specifieke applicatie.

LOGO_Moteck_A&E_1230x275

Moteck is een ISO 9001:2015 gecertificeerde fabrikant van o.a. aandrijftechnische producten en werd opgericht in 2000. Het hoofdkantoor is gevestigd in Taipei, Taiwan en er zijn 2 fabriekslocaties, één bevindt zich in Yang-Mei, Taiwan en de andere bevindt zich in Suzhou, China. Voorlopig heeft Moteck zich toegelegd op de ontwikkeling, productie en marketing van actuatoren, besturingen en bedieningen als een compleet gemotoriseerd systeem waar de hele wereld van kan profiteren.

Moteck heeft 7 productdomeinen gecategoriseerd op basis van de industriële toepassingen: 'Meubels, Medisch, Industriële automatisering, Landbouw, Automatische buitenapparatuur, Kantoorlijn en Vrijetijdsentertainment.' Met deze toepassingsdiversiteit van motorisering is Moteck goed verbonden met alle zakelijke partners van over de hele wereld.

LINEAIRE ACTUATOREN
BESTURINGEN
HEFZUILEN
BEDIENINGEN

Vragen?

Voor het maken van een afspraak, commerciële vragen, technische vragen en vragen met betrekking tot levertijden en lopende orders kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.

 

A&E socials

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze social media kanalen