Schumo

Schumo AG is gespecialiseerd in de productie van lineaire actuatoren en telescopische kolommen met de kennis van Amer Group-bedrijven.

LOGO_Schumo_A&E_1230x231

De geschiedenis van Schumo AG begon in 1984, in Zwitserland, en vanaf het begin hebben ze ernaar gestreefd het resultaat te bereiken van het behoren tot de hoofdrolspeler van lineaire beweging. In 1998 fuseerde de specialisatie in de productie van lineaire actuatoren en telescopische kolommen met de kennis van Amer Group-bedrijven: dit was het begin van de geïntegreerde oplossingen, een combinatie van mechanica, elektronica en informatica om de klanten producten op maat aan te bieden, robuust en betrouwbaar.

Producten

Tegenwoordig werkt Schumo in een modern hoofdkantoor in Steinhausen aan producten die betrouwbaarheid, juiste dimensies en hoge prestaties garanderen die perfect passen bij uw toepassing, zonder af te zien van concurrentievermogen en voldoen aan behoeften die kunnen variëren van grote tot kleine productie batches.

LINEAIRE ACTUATOREN
HEFZUILEN
 

Vragen?

Voor het maken van een afspraak, commerciële vragen, technische vragen en vragen met betrekking tot levertijden en lopende orders kunt u terecht bij onze afdeling verkoop.

 

A&E socials

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze social media kanalen