Tableframes

Nieuw product | FlipTOP 2.0 klaptafel

De FlipTOP 2.0 klaptafel De FlipTOP 2.0 klaptafel maakt een intrede in ons assortiment. Het grootste verschil met de vorige versie is de soepele sluiting van het blad.

De FlipTOP 2.0 klaptafel

De FlipTOP 2.0 klaptafel maakt een intrede in ons assortiment. Het grootste verschil met de vorige versie is de soepele sluiting van het blad. Er wordt nu namelijk gebruik gemaakt van ‘gasveren’. Hierdoor is het mogelijk om geruisloos de tafel te laten ‘klappen’. Daardoor is de FlipTOP klaptafel nog verder uitgebreid met betere gebruikerseigenschappen.

De vorige variant kreeg al een handige elektrisch verstelbare oplossing. Er wordt daarvoor gebruik gemaakt van een SMARTneo of SMARTneoPRO besturing. Nu wordt ook het handige klapsysteem geïntroduceerd.

Ideaal voor gebruik tijdens evenementen

De klaptafels zijn erg handig en enorm populair bij gebruik tijdens evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebouwen en bedrijven die vergaderruimtes aanbieden en verhuren. Met deze tafels tover je binnen no time energieke en productieve werk- en verzamelplekken. Daarnaast zijn ze ook handig voor in zalen, waarbij grote conferenties worden gehouden. Met het handige in hoogte verstelbare frame is goede ergonomie binnen handbereik.

Het onderstel is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Kolommen, in het vierkant of rond.
  • Kleur in wit (RAL9016), grijs (RAL9006), zwart (RAL9005) of in een chroom uitvoering.
  • Standaard is het onderstel geschikt voor bladbreedte 1600 mm maar 1200 mm of 2400 mm is ook beschikbaar. Andere maatvoeringen op aanvraag.
  • 2-delig (verstelbereik 500mm), 3-delig (verstelbereik 650mm) of vaste hoogte.

Andere interessante nieuwsberichten

Blijf op de hoogte