Concens

C2-40 | Parallel besturing voor 4 actuators

De C2-40 is een parallelle besturing voor 4 DC actuators. De driver werkt met actuatoren die een pulsfeedbacksignaal kunnen bieden.

C2-40 | Parallel besturing voor 4 actuators

Nieuw in het assortiment van A&E Trading is de C2-40. Dit is een parallel besturing, geschikt om 4 DC actuators/motoren synchroon te sturen. De besturing heeft vier H-brug vermogenstrappen. De driver werkt met actuatoren die een pulsfeedbacksignaal kunnen bieden (zoals bijvoorbeeld onze con actuators). De aansturing wordt gedaan met FW / BW-commando’s. De synchronisatie controle houdt alle motoren in dezelfde snelheid en positie. Als de synchrone fout groter is dan de ingestelde verschil limiet, worden alle motoren gestopt. De besturing bevat instelbare versnellings- en vertragingshellingen, die zorgen voor soepele start, stop en richtingsveranderingen.

Belastingcompensatie maakt een goede werking mogelijk met asymmetrische belastingen. Instelbare stroomlimieten kunnen worden ingesteld om motor en mechanica te beschermen tegen overstroom (te grote krachten).

Parameters kunnen ingesteld worden met onze C2-PROG/EM-236 module of met onze C2-Bluetooth dongle EM326.

Ga voor meer informatie en de datasheet naar de product pagina (klik hier). Of neem contact met ons op voor het maken van een demonstratie afspraak.

Andere interessante nieuwsberichten

Blijf op de hoogte