A&E Trading

Bezoek aan leverancier LOGICDATA in Oostenrijk

Dit bericht is ook beschikbaar in: English (Engels)

December staat vaak in het teken van relatiegeschenken, kerstkaarten en de kerstvakantie. Het team van A&E ging daarentegen afgelopen week ‘gewoon even’ op bezoek bij leverancier LOGICDATA. Gevestigd in het mooie bergachtige Deutschlandsberg in Oostenrijk.

De winter in ons land is deze week in het populaire wintersportland ook duidelijk voelbaar. Deze week hebben we ons bij laten praten over de laatste ontwikkelingen binnen LOGICDATA.

LOGICDATA staat bekend om zijn mooie innovatieve producten die worden toegepast voor het verder ontwikkelen van kantoormeubelen. Denk aan motoren en spindel oplossingen, besturingen, hefkolommen en ook complete frames. Hiermee zijn ze één van de grootste producenten op het gebied van hefzuilen en verstelbare bureaus. Hun geavanceerde producties dragen daarnaast bij aan een goede ergonomie voor werkplekken en kantoren.

Het bezoek stond vooral in het teken van toekomstige projecten. Uiteraard hebben onze fijnproevers zich niet weerhouden om de culinaire Oostenrijkse lekkernijen te proberen.

We hopen met A&E in 2023 weer volop nieuwe producten van LOGICDATA te mogen presenteren. Natuurlijk te volgen op onze social media kanalen en onze website.

Scroll naar boven