Hefzuilen

LP192 | Voor ergonomische werkplekken

De LP192-hefkolom in het assortiment van A&E maakt het voor producenten mogelijk om werkplekken ontwikkelen.

Overbelasting op de werkvloer is nog steeds een van de grootste oorzaken van ziekteverzuim bij bedrijven. Foutief ingerichte werkplekken zorgen voor vermoeidheid, lichamelijke klachten en concentratieproblemen. Een budget vrijmaken voor het aanschaffen van de juiste apparatuur is dus heel belangrijk. Bovendien is het een investering die zich al snel terugbetaalt in een lagere absentie onder het personeel. Daartegenover staat dat het werkplezier en de productiviteit juist toenemen.

De LP192-hefkolom in het assortiment van A&E maakt het voor producenten mogelijk om werkplekken ontwikkelen. Hiermee draag je als ontwikkelaar onder meer bij aan een goede ergonomie bij bedrijven. Daarnaast bieden deze componenten meer comfort en dus tevredenheid onder werknemers. Een stijging in efficiëntie en productiviteit is daarmee een feit.

Met de LP192 maak je diverse posities van bijvoorbeeld bureaus of werktafels mogelijk. Daardoor kan men zelf bepalen of ze het werk zittend of staand willen uitvoeren. De constructie bestaat uit een telescopisch aluminiumbuizenstelsel met maximale stabiliteit. En de elektrische hoogteaanpassingen kunnen worden bestuurd via besturingsbox(en).

Bekijk hier de volledige productinformatie van de LP192.

LP192-1LP192-2

Andere interessante nieuwsberichten

Blijf op de hoogte